James Donkey 712 cızırtı

Reaksiyon skoru
10
Kulakligi 1 haftadır kullanıyorum.Rahat sesler güzel kumandasindan kapama özelliği falan her şey çok iyi ama bostayken bı cızırtı geliyor bunu geçirmek için kumandadan sesi kisin deniliyor ama yine de tam geçmiyor başka bir çözüm var mı ya da 14 gün hakkım dolmadı değişim yapabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da değişim yapsam kaç gün sürer ve düzelir mi

Kulakligi 1 haftadır kullanıyorum.Rahat sesler güzel kumandasindan kapama özelliği falan her şey çok iyi ama bostayken bı cızırtı geliyor bunu geçirmek için kumandadan sesi kisin deniliyor ama yine de tam geçmiyor başka bir çözüm var mı ya da 14 gün hakkım dolmadı değişim yapabilir miyim?

İade et
Beş para etmez o kulaklık

Geri ver bence iyi bir kulaklık değil

Kulaklık bence gayet iyi arkada bı şey açıkken gelmiyor zaten bu ses ama 2 hafta geçtikten sonra almazlar belki o yüzden sordum
Evet almazlar.
Eğer seni çok rahatsız etmiyorsa kulan gitsin sorunlu kulaklık bir çözümü yok diye biliyorum.
Eğer rahatsız ediyorsa iade et gitsin.

İade et
Beş para etmez o kulaklık
Usta tamam bana neden 5 para etmezs onu açıklar mısın ? Lütfen beni bir aydınlatın. Bakın arkadaşlar 5 para etmez demek ayrı rakip kulaklıklardan fiyat ve performans olarak kötü demek farklı şimdi sen 50-100 liraya daha iyisini alabilir misin ?

merhaba bendede var kulaklık sesi gayet güzel geliyor yapman gereken olay şu kulaklıktan sesi 3-5 tık kıs bilgisayardanda sesi fulle sorun çözülür.

Usta tamam bana neden 5 para etmezs onu açıklar mısın ? Lütfen beni bir aydınlatın. Bakın arkadaşlar 5 para etmez demek ayrı rakip kulaklıklardan fiyat ve performans olarak kötü demek farklı şimdi sen 50-100 liraya daha iyisini alabilir misin ?
Birde kaç liraya aldığına bağlı.
Tahmini olarak 250 tl ye falan almıştır.
O fiyatta daha iyi kulaklıklar var.

merhaba bendede var kulaklık sesi gayet güzel geliyor yapman gereken olay şu kulaklıktan sesi 3-5 tık kıs bilgisayardanda sesi fulle sorun çözülür.
Reis öyle zaten ama yine de geliyor çok rahatsız olmuyorum ama dediğim gibi 14 gün sonra pişman olmak var baya kararsızım

Tahmini olarak 250 TL ye falan almıştır.
Evet o fiyata aldım trust blitz falan vardı ama bı arkadaşta vardı denedim çok hoşuma gitmedi

Tahmini olarak 250 TL ye falan almıştır.
Abi bana böyle gelin ya bu kadar basit. Şimdi sen öyle deyince alacak kişinin aklı karışıyor anladın mı ? Mesele 710 var buna da 5 para etmez dediler.Ama ben bir FPS oyuncusu olarak memnunum he ama daha iyisi var mıdır 220 TL'ye olabilir tabi orasına karışamam. Teşekkür ederim geri dönüş olarak cevap verdiğin için.

Abi bana böyle gelin ya bu kadar basit. Şimdi sen öyle deyince alacak kişinin aklı karışıyor anladın mı ? Mesele 710 var buna da 5 para etmez dediler.Ama ben bir FPS oyuncusu olarak memnunum he ama daha iyisi var mıdır 220 TL'ye olabilir tabi orasına karışamam. Teşekkür ederim geri dönüş olarak cevap verdiğin için.
Bu arada jd710 kötü bir kulaklık değil.
Ama jd712 gerçekten parasını hak etmediği için öyle dedim.
Normalde bir ürüne çöp demek huyum değil ama jd 712 yi gerçekten beğenmiyorum.

Bu arada jd710 kötü bir kulaklık değil.
Ama jd712 gerçekten parasını hak etmediği için öyle dedim.
Normalde bir ürüne çöp demek huyum değil ama jd 712 yi gerçekten beğenmiyorum.
Aslında ben 710 alicaktim ama aylardır indirime girmedi sonra gaming gecesinde 712 yi gördüm çok indirimi yoktu ama hazır kartta para varken almak istedim

Geri