Sesi kullanamayacak derecede mi az geliyor acaba? Sizde ps4 var mi varsa deneme sansiniz var mi rica etsemkullanabileceğini sanmıyorum bende ayni kulaklikdan var ps4 de denemedim bilgisayarda performansı süper ama aldigim sitede birisi yoruma yazmıştı ps lerde sesi az geliyor beğenmedim falan ben de zaten yazdim o arkadaşa bu kulaklık PC için tasarlanmış
bende yok aldığım sitede veya farklı bi yerde YouTube da inceleme videolarinin altindaki yorumlardada okumuş olabilirm ps lerle iyi çalışmadığı aklımda kalmış galiba sesi az geliyor demişti bende ps4 yok malesef fakat pc de sesi gayet iyi geliyor genede siz iyi araştırın yanlış bilgilendirmek istemem siziSesi kullanamayacak derecede mi az geliyor acaba? Sizde ps4 var mi varsa deneme sansiniz var mi rica etsem
Anladim tesekkur ederimbende yok aldığım sitede veya farklı bi yerde YouTube da inceleme videolarinin altindaki yorumlardada okumuş olabilirm ps lerle iyi çalışmadığı aklımda kalmış galiba sesi az geliyor demişti bende ps4 yok malesef fakat pc de sesi gayet iyi geliyor genede siz iyi araştırın yanlış bilgilendirmek istemem sizi