Veysel BEYCUR
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağlık olsun yapıcak bişey yok garantiye göndericemAh be abi
sağlık olsun yapıcak bişey yok garantiye göndericemAh be abi
Ben kulaklık baktığımda GP nin de F/P kulaklıkları vardı benzer fiyatlarda. Garantiye gönder bence yine de sonuç çıkmazsa GamePower kulaklıklara bakabilirsin. Başka kulaklıklar da vardır tabi F/P ama ben kulaklıkları pek iyi bilmiyorum.garantiye göndericem ama baya soğudum bu kulaklıktan fp kulaklık önerin nedir
göndericem kardeşimServise gönderin.
Tavsiyem iade edip daha kaliteli kulaklık almanız. JD ve GamePower kulaklıklar da bu tarz sorunla oluyor.göndericem kardeşim
üzerinden ay geçmiş iade alırlar mıTavsiyem iade edip daha kaliteli kulaklık almanız. JD ve GamePower kulaklıklar da bu tarz sorunla oluyor.
valla açık söylemek gerekirse baya beğenmiştim bunu görünüşü kullanımı rahatlığı vs. baya hoşuma gitmişti ama bu kadar çabuk bozulması üzdü yani ve kulaklık sürekli kullanmıyordum sadece oyunda kullanıyordum 2 yıldır 30 tl ye aldığım 2+1 hoparlörüm var sürekli onu kullanıyordum oyun dışı.Seviyorum James Donkeyide ne olacağı belli olmaz (Monitörünü kullanıyorum)
herkes başka bişey övüyor yanlış anlama sözüm sana değil ama bana göre elektronik eşyalar birazda şans işi biri alır bi cihazı sorunsuz yıllarca kullanır başkası alır benim gibi 2 ay geçmeden arıza verir.GP almayın JD almayın. Bloody G528C daha iyi seçim olur.
Şans işi ama ürünlerinin %95'i kronik sorunlarla donatılmış.valla açık söylemek gerekirse baya beğenmiştim bunu görünüşü kullanımı rahatlığı vs. baya hoşuma gitmişti ama bu kadar çabuk bozulması üzdü yani ve kulaklık sürekli kullanmıyordum sadece oyunda kullanıyordum 2 yıldır 30 TL ye aldığım 2+1 hoparlörüm var sürekli onu kullanıyordum oyun dışı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
herkes başka bişey övüyor yanlış anlama sözüm sana değil ama bana göre elektronik eşyalar birazda şans işi biri alır bi cihazı sorunsuz yıllarca kullanır başkası alır benim gibi 2 ay geçmeden arıza verir.
Aynen öyle yapacak bişey yok buna.Şans işi ama ürünlerinin %95'i kronik sorunlarla donatılmış.