James Donkey 712 Ses Sorunu

garantiye göndericem ama baya soğudum bu kulaklıktan fp kulaklık önerin nedir
Ben kulaklık baktığımda GP nin de F/P kulaklıkları vardı benzer fiyatlarda. Garantiye gönder bence yine de sonuç çıkmazsa GamePower kulaklıklara bakabilirsin. Başka kulaklıklar da vardır tabi F/P ama ben kulaklıkları pek iyi bilmiyorum.

yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim James Donley markasını kara listeme ekledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiyem iade edip daha kaliteli kulaklık almanız. JD ve GamePower kulaklıklar da bu tarz sorunla oluyor.
üzerinden ay geçmiş iade alırlar mı

Seviyorum James Donkeyide ne olacağı belli olmaz (Monitörünü kullanıyorum)
valla açık söylemek gerekirse baya beğenmiştim bunu görünüşü kullanımı rahatlığı vs. baya hoşuma gitmişti ama bu kadar çabuk bozulması üzdü yani ve kulaklık sürekli kullanmıyordum sadece oyunda kullanıyordum 2 yıldır 30 tl ye aldığım 2+1 hoparlörüm var sürekli onu kullanıyordum oyun dışı.

GP almayın JD almayın. Bloody G528C daha iyi seçim olur.
herkes başka bişey övüyor yanlış anlama sözüm sana değil ama bana göre elektronik eşyalar birazda şans işi biri alır bi cihazı sorunsuz yıllarca kullanır başkası alır benim gibi 2 ay geçmeden arıza verir.

valla açık söylemek gerekirse baya beğenmiştim bunu görünüşü kullanımı rahatlığı vs. baya hoşuma gitmişti ama bu kadar çabuk bozulması üzdü yani ve kulaklık sürekli kullanmıyordum sadece oyunda kullanıyordum 2 yıldır 30 TL ye aldığım 2+1 hoparlörüm var sürekli onu kullanıyordum oyun dışı.

herkes başka bişey övüyor yanlış anlama sözüm sana değil ama bana göre elektronik eşyalar birazda şans işi biri alır bi cihazı sorunsuz yıllarca kullanır başkası alır benim gibi 2 ay geçmeden arıza verir.
Şans işi ama ürünlerinin %95'i kronik sorunlarla donatılmış.

Geri