Neler Yeni

James Donkey monitör alınır mı

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Arkadaşlar herkesin bildiği gibi 2 3 yıl önce James Donkey in tn panelli monitörü çıkmıştı sorun yaşanınca herkese mouse falan gönderdiler sonra monitörü yenilediler ve şuan 27 inç güzel bi fiyata sizce James Donkey monitörü mü yoksa aoc 24g2u mu yani aoc monitör daha pahalı çok para vermek istemiyorum değer mi ?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Değer, JD monitör önermem.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alınabilir. Abdullah'ın önerdiği güzel bir monitor ama tek bir eksisi var çok hassas.

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Arkadaşlar herkesin bildiği gibi 2 3 yıl önce James Donkey in tn panelli monitörü çıkmıştı sorun yaşanınca herkese mouse falan gönderdiler sonra monitörü yenilediler ve şuan 27 inç güzel bi fiyata sizce James Donkey monitörü mü yoksa aoc 24g2u mu yani aoc monitör daha pahalı çok para vermek istemiyorum değer mi ?
Kullanıyorum memnunum. Ama AOC öneririm.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
YT birçok videolarını izledim James Donkey ve gamepower'in herkes gayet memnun hiç bir sıkıntısı yok çoğu kişi memnun bence biz biraz geri duruyoruz bu markalara şans verilmeli. Örnek olarak Asus 2 monitörün de hata yapsa 3. Monitör de millet geri duracak hata yaptı diye.

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
İnç farkları da var aoc 24g2u alıyorum o fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük seviyorum:D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben görünüşe çok önem veriyorum bu 2010dan kalma gibi
Görünüşe önem veriyorsanız JD'yi alın geçin hocam. Birkaç ay sonra ya bozulacak yada " keşke IPS panel alsaydım çok daha iyi görünürdü" diyeceksiniz.

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
Görünüşe önem veriyorsanız JD'yi alın geçin hocam. Birkaç ay sonra ya bozulacak yada " keşke IPS panel alsaydım çok daha iyi görünürdü" diyeceksiniz.
Ben sizin dediğiniz asus monitöre dedim zaten sanırım aoc 24g2u alıcam ips monitör sonuçta

Top Bottom