Evet seçili. Saatin ordaki ses açıp kısma simgesine tiklayincada üstünde monitorun adi yazıyor.Denetim masası - ses burada seçili mi
Arkasında hoparlör kısmı var ve monitorun kendi ayarlarında ses kısma, muteleme yeri var eminmisiniz.O monitör ün hoparlör ü yokmuş
Dp ile bağlıHDMI ile mi bağlı?
Hdmi ile bağlanmalısın. Onun dışında bende hoparlör var diye biliyordum Abdullah reis incelemesini de yok dedi sitede de yok yazıyor.Arkasında hoparlör kısmı var ve monitorun kendi ayarlarında ses kısma, muteleme yeri var eminmisiniz.
Dp ile bağlı
O açıklık hava ızgarası, menüdeki volume ayarı 3.5mm çıkışa harici ses sistemi bağlarsan kontrol etmek için veya oraya jack girişli kulaklık bağlayabiliyorsun. Monitörlerin %90'ında kendi üzerinde ses sistemi yokArkasında hoparlör kısmı var ve monitorun kendi ayarlarında ses kısma, muteleme yeri var eminmisiniz.
Dp ile bağlı
Hmm. Tıpkı hoparlör gibiydi yardımcı olduğun için teşekkürlerO açıklık hava ızgarası, menüdeki volume ayarı 3.5mm çıkışa harici ses sistemi bağlarsan kontrol etmek için veya oraya jack girişli kulaklık bağlayabiliyorsun. Monitörlerin %90'ında kendi üzerinde ses sistemi yok
Merak ettim de bu ürünün incelemesini yapabilirmisin? Fiyatına göre özellikleri iyi ama sürekli satıştan kaldırılıyor en son 1500-1600 arasıydı fiyatı.O açıklık hava ızgarası, menüdeki volume ayarı 3.5mm çıkışa harici ses sistemi bağlarsan kontrol etmek için veya oraya jack girişli kulaklık bağlayabiliyorsun. Monitörlerin %90'ında kendi üzerinde ses sistemi yok