Çözüldü✓ James Donkey ssd alıcam

Rovi

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhaba ben 240gb bi ssd almak istiyorum leptobuma biraz eski bi leptop olduğu için artık hdd den ssd ye geçmeye karar verdim fakat ben şu mb hızından pek bişey anlamadım yani 510-500 iyi mi? yada benim işimi ne görür.(Çoğunlukla photoshop yada küçük oyunlarla vakit geçiriyorum)

kardeşim bu ssdlerin okuma yazma hızları senin nerde işe yarayacağını kabaca söyle söyleyim. PC açılış kapanışların hızlanır, Bir oyuna giriş çıkışların hızlanır, ssd ler arası dosya aktarımı yüksek mb larda olur. Oyunlardaki takılma sronuları falan iyileştirilir. Yani kısacası Artık ssd pc lere şart gibi bişe oldu.

Merhaba ben 240gb bi ssd almak istiyorum leptobuma biraz eski bi leptop olduğu için artık hdd den ssd ye geçmeye karar verdim fakat ben şu mb hızından pek bişey anlamadım yani 510-500 iyi mi? yada benim işimi ne görür.(Çoğunlukla photoshop yada küçük oyunlarla vakit geçiriyorum)
patriot burst 240 gb alabilirsin onun yerine en azından daha güvenilir.

kardeşim bu ssdlerin okuma yazma hızları senin nerde işe yarayacağını kabaca söyle söyleyim. PC açılış kapanışların hızlanır, Bir oyuna giriş çıkışların hızlanır, ssd ler arası dosya aktarımı yüksek mb larda olur. Oyunlardaki takılma sronuları falan iyileştirilir. Yani kısacası Artık ssd pc lere şart gibi bişe oldu.
senin işini ne görür dersen SSD alırken kaliteye dikkat edilmeli daha kaliteli bir marka alırsan kronik sorunlarla karşılaşmazssın, ve daha uzun ömürlü kullanırsın. Piyasadaki en iyi marka bana göre Samsung çift ssd kullanıyorum baya uzun ömürlü ve kaliteli, F/p için birçok marka var James Donkey, patriot, wd, gibi. Suanda en iyi fiyat performans bana göre patriot. Paran varsa samsung al yoksa patriot al.

senin işini ne görür dersen SSD alırken kaliteye dikkat edilmeli daha kaliteli bir marka alırsan kronik sorunlarla karşılaşmazssın, ve daha uzun ömürlü kullanırsın. Piyasadaki en iyi marka bana göre Samsung çift ssd kullanıyorum baya uzun ömürlü ve kaliteli, F/p için birçok marka var James Donkey, patriot, wd, gibi. Suanda en iyi fiyat performans bana göre patriot. Paran varsa samsung al yoksa patriot al.
Anladım sağol :) ve benim işime 240gb yeter bide leptopa takıcağım için bunun bi aparatı fln varmış bana bi öneri ve aparatının linkini atarmısın rica etsem

Anladım sağol :) ve benim işime 240gb yeter bide leptopa takıcağım için bunun bi aparatı fln varmış bana bi öneri ve aparatının linkini atarmısın rica etsem
çok kaliteli bişe arıyorsan media marktte falan kalitelileri var ama bu da gayet işini görür. youtubeden izleyip kendin bile takabilrisin https://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kas...68vW3SylLHT0VAJh13E67BKFOAPQSpRBoCjUIQAvD_BwE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kaliteli bişe arıyorsan media marktte falan kalitelileri var ama bu da gayet işini görür. youtubeden izleyip kendin bile takabilrisin https://urun.n11.com/dvd-ve-hdd-kasalari/127mm-95mm-hdd-caddy-laptop-notebook-sata-4716p-dvd-to-ssd-kut-P407998630?Harici+Kutu+Bağlantı+Tipi=9,5Mm&gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiAr6-ABhAfEiwADO4sfSsXr_wg8K1Y3dpIfvUlF268vW3SylLHT0VAJh13E67BKFOAPQSpRBoCjUIQAvD_BwE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd olarak ne önerirsin ve ssd aparatında harici kutu bağlantısı boyu var onu ne olarak seçmem lazım.

Ssd olarak ne önerirsin ve ssd aparatında harici kutu bağlantısı boyu var onu ne olarak seçmem lazım.
ssd olarak dediğim gibi bütcene uygun olursa samsung modellere bak kafan rahat uzun süre kullanabileceğin bir marka. Samsung 860 evo 250 gb işini görür. ssd aparatı mevzusunu tam bilmiyorum ynalış yönlendirmeyim bilen birisi çıkar onlar yardımcı olsun.

alınmaz sandisk pek önermiyorlar şikayet çok fazla bunlarda. Senin max bütcen ne kadar ssd için bir fiyat belirle ona göre bir tavsiye vereyim sana.
bilmemki 240 gb baktığıma göre ortalama 250 lira civarı bende o fiyatlarda bişey bakıyom

patriot burst 240 gb alabilirsin onun yerine en azından daha güvenilir.
Katılıyorum, Önerim patriot purst 240gb olacaktır. Son zamanlarda f/p olarak kendinden bahsettiren bir ssd ve gayet güzel kaliteli diyor kullanan arkadaşlarım.

Geri