Neler Yeni

Japonya'dan getirilen Xbox Series X prizi ülkemize uyumlu mu ?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
Arkadaşlar öncelikle merhaba ;
Bir tanıdığım vesilesiyle Japonya'da Xbox Series X Dijital Sürüm aldım. Tanıdık henüz ülkeye gelmedi . Aklıma şu takıldı evdeki prize uyumlu olması için dönüştürücü gerekli midir? Gerekliyse dönüştürücü önerilerinize açığım.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bir tanıdığım vesilesiyle Japonya'da Xbox Series X Dijital Sürüm aldım. Tanıdık henüz ülkeye gelmedi . Aklıma şu takıldı evdeki prize uyumlu olması için dönüştürücü gerekli midir? Gerekliyse dönüştürücü önerilerinize açığım.
muhtemelen gerekecektir basit her yerde satılan dönüştürücüleri kullanabilirsin sıkıntı yaratmaz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Japon kodlu PS5 alanlar dönüştürücü kullanmıyor diye hatırlıyorum. Xbox'ta da durum farklı olmaz. Ola ki gerekti, aynı gün temin edecek bir yer bulursun.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Metehan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Japon kodlu PS5 alanlar dönüştürücü kullanmıyor diye hatırlıyorum. Xbox'ta da durum farklı olmaz. Ola ki gerekti, aynı gün temin edecek bir yer bulursun.
Yani uyma ihtimali de var uymama ihtimali de. Bekleyelim görelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,330
Üyeler
168,280
Son üye
EsonQi
Top Bottom