Neler Yeni

Java kodlarında yardımcı olacak kaynak

Xlnercion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ulvi Özdemir
Merhabalar şuanda bir yazılım firmasında staj yapmaktayım. Bana görev veriyorlar bende kodu yazmaya çalışıyorum benden araştırarak yapmamı istiyorlar. Fakat ben java kodlarını veya bulmak istediğim kodları hangi sitelerden bakacağımı bilmiyorum. Kodları ararken nerelere bakabileceğimi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Github içeriğin anahtar kelimesini yazarak bulabilirsin. Bir site vardı developerler için yapay zeka senin için bir sayfa hatta proje bile yapıyordu sen ne yapmasını istiyorsan diliyle beraber söylüyordun o yapıyordu

man a man

80+ Bronze
Sana verdikleri işe göre değişir nasıl bulacağın. Mesela sana OOP ile banka uygulaması tasarla dedilerse internette "OOP bank" yazarsan birsürü örnek bulursun. Fakat daha özel internette benzer örnekleri olmayan bir şey istedilerse kendin algoritmasını kurup parça parça aratma yapman gerekiyor. Mesela gene OOP ile banka uygulama sı istediklerini düşünelim. Önce Class oluşturmayı öğrenmen lazım sonra oluşturduğun Class lardan obje nasıl üretirsin ona bakman lazım gibi gibi. yapmak istediğin şeyi tam bilmediğim için örneklendirmesi biraz zor oluyor

soul

80+ Silver
Github içeriğin anahtar kelimesini yazarak bulabilirsin. Bir site vardı developerler için yapay zeka senin için bir sayfa hatta proje bile yapıyordu sen ne yapmasını istiyorsan diliyle beraber söylüyordun o yapıyordu
ChatGp kullanacaksa ne anlamı kaldı stajın, kendisi araştırıp yapması gerekiyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Google, Yahhoo, Yandex, falan filan. O kadarını bile beceremiyorsan yazıklar olsun gençlerimize. Bol bol Suriyeli cağıralım, onlar bilir neyi nasıl ve nereden araştırıp bulacağını. Bizimkilerde iş yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,805
Üyeler
166,432
Son üye
Slyrack10
Top Bottom