Neler Yeni

JBL 510bt kulaklığım hp victus 16 ya bağlanmıyor

Suleg4cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman
arkadaşlar yeni aldım kulaklığı,laptop bi 2 sene olmuştur güncellemerini yaptım kulaklığı bağlamaya çalışıyorum ama görmio hiçbi şekilde araştırdım baya ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
arkadaşlar yeni aldım kulaklığı,laptop bi 2 sene olmuştur güncellemerini yaptım kulaklığı bağlamaya çalışıyorum ama görmio hiçbi şekilde araştırdım baya ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Kullaklik telefona bağlanıyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
önerebilceniz güvenli bir site varmı bildiğim kadarıyla güvenli değil çoğu
Bilgisayar kendi sitesi var ya kanka driverler için ordan indiriceksin atıyorum Asus xxxx ya internete aynısı yaz kendi resmi olan asusun sitesinde modelini bul driveri indir olmazsa teknik sıkıntı var yada izin vermiyordur sistem

Suleg4cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar kendi sitesi var ya kanka driverler için ordan indiriceksin atıyorum Asus xxxx ya internete aynısı yaz kendi resmi olan asusun sitesinde modelini bul driveri indir olmazsa teknik sıkıntı var yada izin vermiyordur sistem
1728584858699.png

çıkmadı ilginiz alakanız için teşekkürler iyi akşamlar yanlış bi yazım varsa kusura bakmayın iyi günler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Alıntıyı görüntüle
çıkmadı ilginiz alakanız için teşekkürler iyi akşamlar yanlış bi yazım varsa kusura bakmayın iyi günler.
HP mi bak söyle yaparsın niye baştan demedin internete HP support asistan yaz indir kur bu güvenilir HP kendi herşeyi şeyi ordan otomatik her driver indir bu arada sorun değil istediğini sor kanka

Son düzenleme:
Top Bottom