Kullaklik telefona bağlanıyor muarkadaşlar yeni aldım kulaklığı,laptop bi 2 sene olmuştur güncellemerini yaptım kulaklığı bağlamaya çalışıyorum ama görmio hiçbi şekilde araştırdım baya ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
evet bağlanıyorKullaklik telefona bağlanıyor mu
O zaman internette yaz bilgisayar modelinkn Bluetooth driverini indir kurevet bağlanıyor
önerebilceniz güvenli bir site varmı bildiğim kadarıyla güvenli değil çoğuO zaman internette yaz bilgisayar modelinkn Bluetooth driverini indir kur
Bilgisayar kendi sitesi var ya kanka driverler için ordan indiriceksin atıyorum Asus xxxx ya internete aynısı yaz kendi resmi olan asusun sitesinde modelini bul driveri indir olmazsa teknik sıkıntı var yada izin vermiyordur sistemönerebilceniz güvenli bir site varmı bildiğim kadarıyla güvenli değil çoğu
Bilgisayar kendi sitesi var ya kanka driverler için ordan indiriceksin atıyorum Asus xxxx ya internete aynısı yaz kendi resmi olan asusun sitesinde modelini bul driveri indir olmazsa teknik sıkıntı var yada izin vermiyordur sistem
HP mi bak söyle yaparsın niye baştan demedin internete HP support asistan yaz indir kur bu güvenilir HP kendi herşeyi şeyi ordan otomatik her driver indir bu arada sorun değil istediğini sor kankaAlıntıyı görüntüle
çıkmadı ilginiz alakanız için teşekkürler iyi akşamlar yanlış bi yazım varsa kusura bakmayın iyi günler.