Neler Yeni

HP Victus 16-S0063NT ekranı sürekli açılıp kapanıyor.

ismail_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Merhaba arkadaşlar. Laptopu kullanırken ekran siyah oluyor, düzeliyor; bazen de klavye ışıkları gidiyor ama laptop çalışmaya devam ediyor. Arada sırada ekran siyah olup düzeldiğinde laptop kendisini uyku durumuna alıyor. Bazen de ekran gözüküyor ama çok silik bir şekilde.

Kendi paylaştığım videoda sorunu kaydettim:

Bu durum önceden olmuyordu. Forumdan bakıp ekran kartı sürücülerini DDU programı ile kaldırıp yükledim ama sorun çözülmedi. Laptopu yeni aldım daha 1 sene oldu. Modeli: HP Victus 16-S0063NT, Ekran kartı: NVIDIA RTX 4050, İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
Hp teknik destek aldım gerekli testleri yaptılar ama sorunu bulamadılar teknik ekibe yolladım umarım sorun çözülür
Hocam iyi günler 1. Gönderişim de işletim sistemeni güncellediler geldi ama sorun hala devam ediyordu 2. defa gönderdim ekran kartı driveri güncellemişler geldi sorun hala devam ediyordu bu sefer hiç açılmaz hale geldi 3.kez gönderdim 1 gün sürdü onarımda olması büyük ihtimalle yine sorun devam ediyordur ben ne yapmam lazım yasal hakkım var mı nereye şikayet edicem bir de 3. gönderim de kargoda ufak bir kırık oluşmuş bilgisayar da onu sorun ederler mi iade ve değişim istesem yardımcı olursan çok güzel olur.

ismail_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Hocam iyi günler 1. Gönderişim de işletim sistemeni güncellediler geldi ama sorun hala devam ediyordu 2. defa gönderdim ekran kartı driveri güncellemişler geldi sorun hala devam ediyordu bu sefer hiç açılmaz hale geldi 3.kez gönderdim 1 gün sürdü onarımda olması büyük ihtimalle yine sorun devam ediyordur ben ne yapmam lazım yasal hakkım var mı nereye şikayet edicem bir de 3. gönderim de kargoda ufak bir kırık oluşmuş bilgisayar da onu sorun ederler mi iade ve değişim istesem yardımcı olursan çok güzel olur.
Hocam çok geçmiş olsun sizin durum baya kötüymüş. Yani servise durumu doğru açıkladığınızdan eminseniz ve teknik ekibe verdiğiniz halde sorun devam ediyorsa bi tüketici haklarına başvurun belki orada karşılığı vardır ya da muhatap bulabilirsiniz. Benim durumumda anakart değişimi yapmışlardı eğer sorununuz benimkiyle benzerse vaka oluştururken bunu da ekleyin teknik ekip belki daha iyi bir işlem yapar. Taşıma işlemi sırasında gerçekleşen hasarı eğer kanıtlayabilirseniz muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz bu yüzden önerim: kargoya vermeden önce hangi eşya olursa olsun fotoğrafını çekmeniz ve tarihi belirtmeniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan KAZANCI
Hocam çok geçmiş olsun sizin durum baya kötüymüş. Yani servise durumu doğru açıkladığınızdan eminseniz ve teknik ekibe verdiğiniz halde sorun devam ediyorsa bi tüketici haklarına başvurun belki orada karşılığı vardır ya da muhatap bulabilirsiniz. Benim durumumda anakart değişimi yapmışlardı eğer sorununuz benimkiyle benzerse vaka oluştururken bunu da ekleyin teknik ekip belki daha iyi bir işlem yapar. Taşıma işlemi sırasında gerçekleşen hasarı eğer kanıtlayabilirseniz muhtemelen bir sıkıntı çıkmaz bu yüzden önerim: kargoya vermeden önce hangi eşya olursa olsun fotoğrafını çekmeniz ve tarihi belirtmeniz.
Hocam dönüşün için teşekkürler bilgisayar şimdi elime ulaştı termal bakım ve temizlik yapmışlar şimdi testler yapıyorum şuanlık bir sorun görünmüyor

Mathol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökdeniz demir
Merhabalar hp Victus Gaming 16-s0055nt model laptopumda tam olarak aynı sorun sizlerle benzer tarihlerde yaşanamaya başladı tam olarak bilmediğim için soruyorum teknik servise nasıl gönderebilirim

Top Bottom