Neler Yeni

JBL kulaküstü kulaklık hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar spor da müzik için kulaküstü kulaklık arıyorum uzun zamandır insta da vs gezinirken yabancı veya türk fark etmez JBL'in bir kulaklığını kullanıyor siyahı var mavi rengi var kırmızı rengi var bu kulaklığın modeli nedir ses kalitesi ve müzik kalitesi ne kadar iyi bilen varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
klasik jblden bahsediyorsunuz sanrım hocam

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Arkadaşlar selamlar spor da müzik için kulaküstü kulaklık arıyorum uzun zamandır insta da vs gezinirken yabancı veya türk fark etmez JBL'in bir kulaklığını kullanıyor siyahı var mavi rengi var kırmızı rengi var bu kulaklığın modeli nedir ses kalitesi ve müzik kalitesi ne kadar iyi bilen varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Bahsettiğin klasik JBL Tune serisi yüksek ihtimalle https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-jbl-t500bt-kulak-ustu-fiyati,360706162.html

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
aynen bu saneım dimi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun pedleri kötü gibi hocam sanırım bi tık
Bilmiyorum çok gördüm bu kulaklığı sporda kullanan markası JBL fakat model bilmiyorum bunun gibi farklı modelleri var mı?

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...osuz-kulak-ustu-kirmizi-fiyati,708574273.html Tune 700 modelinde kırmızı seçeneği var fakat akakçe'de fiyat bilgisi görünmüyor. JBL ürünlerini alırken tek tavsiyem yanına yedek kulak pedleri almanız çünkü zamanla hızlıca soyulmaya başlıyor
Evet bu model olabilir ama hiç bir yerde satılmıyor Teknosa'da 4999 TL :(

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...osuz-kulak-ustu-kirmizi-fiyati,708574273.html Tune 700 modelinde kırmızı seçeneği var fakat akakçe'de fiyat bilgisi görünmüyor. JBL ürünlerini alırken tek tavsiyem yanına yedek kulak pedleri almanız çünkü zamanla hızlıca soyulmaya başlıyor
JBL Tune 500BT alınır mı peki hocam kalitesi nasıl? Müzik için alacağım sadece sporda kullanmak için.

Son düzenleme:

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Bilmiyorum çok gördüm bu kulaklığı sporda kullanan markası JBL fakat model bilmiyorum bunun gibi farklı modelleri var mı?

Evet bu model olabilir ama hiç bir yerde satılmıyor Teknosa'da 4999 TL :(

JBL Tune 500BT alınır mı peki hocam kalitesi nasıl? Müzik için alacağım sadece sporda kullanmak için.
Sporda kafaya takıp şarkı dinlemek için güzel kulaklık fakat 5 6 ay sonra sıkılığını kaybetmeye başlıyor yavaş yavaş. 2 saat üzeri kullanımda sıkı olduğu için ilk zamanlarda biraz kulak ağrıtıyor. Bunlar dışında ben kullanırken bir sorun hissetmedim sesi o fiyat aralığına göre tatmin edici.

Mikrofonu biraz kötü ama onu söyleyeyim unutmadan ses alması biraz zor.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Sporda kafaya takıp şarkı dinlemek için güzel kulaklık fakat 5 6 ay sonra sıkılığını kaybetmeye başlıyor yavaş yavaş. 2 saat üzeri kullanımda sıkı olduğu için ilk zamanlarda biraz kulak ağrıtıyor. Bunlar dışında ben kullanırken bir sorun hissetmedim sesi o fiyat aralığına göre tatmin edici.

Anladım tamam teşekkür ederim hocam.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

JBLT450BT hala daha alınır mı peki ona ne dersiniz?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
hocam aldınız mı kulaküstü kulaklığı ben de aynı şekilde kullanmak için arıyorum ama emin olamadım
Daha almadım hocam fakat biraz daha fazla para verip JBL Tune 520BT almayı düşünüyorum.

Top Bottom