Herkes bunu kullanıyor. Anlamıyorum ne var? İyi de değil. (T450 ve 500'ün kablolusunu kullandım.).şunu alıp sokakta dolaşanların![]()
kanka ulaşımı kolay nereye gitsen satılıyor birde bt kulaklık yazınca ilk bu çıkıyor anker çok daha iyi ve farklı olanların tercihi koyunlar jbl alırHerkes bunu kullanıyor. Anlamıyorum ne var? İyi de değil. (T450 ve 500'ün kablolusunu kullandım.).
aha geldi yine bunlardan olum sizin nesil tükenmedi mi 3 iq habitatına dön çabukşunu alıp sokakta dolaşanların![]()
kanka meme diye öyle söyledim de gerçekten kaliteli güzel bir kulaklık değil anker alaha geldi yine bunlardan olum sizin nesil tükenmedi mi 3 iq habitatına dön çabuk
forumda o kadar bu tip var ki kral kestiremiyorum bana kalırsada anker çok çok daha iyi ben direkt kulaküstü kulaklıklara tutulanlar için söyledim kusura bakmakanka meme diye öyle söyledim de gerçekten kaliteli güzel bir kulaklık değil anker al
yine ne yapsak yaranamıyoruz her türlü eleştiriliyoruzşunu alıp sokakta dolaşanların![]()
yine ne yapsak yaranamıyoruz her türlü eleştiriliyoruz![]()
anker soundcore vr p10Yerine ne alınabilir spor'da vs. takmak için sesinin yüksek olması lazım
Kulakiçi tercihim
Durun hocam gece gece benzine geçireceksiniz beni