https://www.trendyol.com/philips/qp2824-10-oneblade-yuz-ve-vucut-sekilendirici-p-699645115 bumudur ?one blade var sadece.
Nasıl alıyor hocam güzelmi? 0 yakın alsın istiyorum bazılarında alsada kılları tam almıyor gözüküyorPhilips 3000 Serisi BG3010/15 Body Groom Erkek Bakım Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 3000 Serisi BG3010/15 Body Groom Erkek Bakım Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 3000 Serisi BG3010/15 Body Groom Erkek Bakım Seti özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu kullanıyorum vücut için, çok memnunum.
Hocam güzelmişte dediğinizi tam anlayamadım jilet gibi 0 yakınmı alıyor kılları çünkü fiyatı çok uygun geldi bazı makinalarda alsa bile kıllar gene gözüküyor
İki adet satın aldım jilet ile aynı kesiyor ama az uzamış olsun kesmiyor sadece 1mm olan kılı keser örneğin sacına sürt istediğin kadar kesmez ama 1 2 mm uzamış kılı jilet ile aynı keser günlük kullanımda vs iyi ben 2 adet aldım düşünürseniz aklınızda olsun diye attım
Yok hocam tüy dökücüye karşıyım çünkü almıyor her markanınkini denedim tekte almıyor 3-4 defa sürmem gerekiyor ayrıca vücut için bacak,üst vücut,kollar gibi yerlerde kullanacagım sakalıda alırımMalafat icin kullanacaksan tuy dokucu kullan, vucut icin de ayni. Goguse makine degdirme cok tahris eder