Joker-Game OVER Albümü Nasıl Olmuş ?

Rap'in adının 2 paralık olması, bahsettiğim şeyden. Rap'le Trap'in ayrımını bilmeyen insanların cahil cüheyla gibi heryerde bilmiş bilmiş konuşmasından kaynaklandı. Eminem'i herkes dinliyor ve saygı duyuyor. Eminem "RAP" yapıyor. Sence Eminem'in yaptığı Rap şimdi 2 paralık mı? TRAP ile T-RAP'i karıştıran kitle de var. TRAP ve Türkçe RAP.
Trap herkesin kullandığı bir sound günümüzde jokerinde son albümü trap sayılıyor çünkü trap altyapısına yazmış parçaları emineminde son albümünde trap parçalar var insanların kızdığı genel olarak trap değil anlamsız sözler ve mumble rap

Ben kaçtım sağlıcakla. Joker dinlemeye devam edin. Alın bu da bilmeyen arkadaşlar için. Can ciğer bir parça.

Hocam beat konusunda bir şey diyemem ama rapi gerçekten kötü.He tabi gelecek ne getirir bilemeyiz
Kankam Khontkar dinliyorum ama her şarkısını değil. Çoğu şarkısı çok başarılı ve Türkiyenin üstünde bi flow var bunu kabul etmelisin bence. Nostalji niyetine dinlediğim çocukluğumun geçtiği şarkılar dışında bir seçim yapacak olsam Khontkar ve diğer Trapçileri dinlerdim.Hatta eskiden dinlediğim bir çok parçayı artık dinleyemiyorum gerçekten. Beat üstüne standart kafiye ile yazılmış sözler artık keyif vermiyor kulaklarım doymuyor. Altyapı 20 yıl öncesinin beat desen forumda yeni beat yapmaya başlayan arkadaşlar daha iyilerini yapıyor. Bişey daha var. Burası Türkiye. Yurtdışında Trap dinleyen insanlar 2Pac,Eminem,Logic gibileri de dinlerken Türkiyede Joker dinleyicileri Khontkar veya Trap dinleyicileri ile bir yarış halinde. Her konuda böyleyiz ve bu yüzden hep kaybedip geride kalıcaz bazı konularda. Ezhel Müptezhel albümü ile Türkiyede seviyeyi bambaşka bir çıtaya çekti. Şuan her yerde Rap müzik dinleniyorsa bu albümün çok büyük payı var. 2017 den önce 10 tl ye bilet alıyorduk eğer rap partilerini kovalayan varsa bilir.

Trap herkesin kullandığı bir sound günümüzde jokerinde son albümü trap sayılıyor çünkü trap altyapısına yazmış parçaları emineminde son albümünde trap parçalar var insanların kızdığı genel olarak trap değil anlamsız sözler ve mumble rap
bu soundların üstüne rap yazılmasıyla ortaya çıkan bir tarz işte. Benden güzel açıkladığın için teşekkür ederim.

Geri