Neler Yeni

Jose Mourinho basarili olur mu?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Jose Mourinho basarili olur mu? Bence ligin pr calismasi icin cok buyuk bir adim, sportif basari gelmese bile ligi 10 adim ilere goturur.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Jose Mourinho basarili olur mu? Bence ligin pr calismasi icin cok buyuk bir adim, sportif basari gelmese bile ligi 10 adim ilere goturur.
Etkilense büyükler etkilenir küçük takımlar yine aynı kalır

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
Olamayacak büyük hocaların küçük takımlarla işi olmaz

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli
İsmail Kartal'ın yakaladığı puan ortalamasının altında kalacak ama Konferans ligi gibi daha düşük avrupa kupalarında kupayı getirebilir. Turnuva hocası.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
mourinho tarafını bilmemde,Ali koç ve yönetiminin başarısız olacağını düşünüyorum.(yeni yönetiminde eskisinden farklı olacağını düşünmüyorum.)
Ali koç,mourinho ya kaloriferci ismail kadar müdahale edemez bence. %51 hocaya bakar başarı.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
dostum eger trabzonsporlu isen cevap bile vermeye degmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence anadolu takimlarini da iyi anlamda etkiler
Bilemiyorum adamlardan wonderkid çıkmadığı sürece ceblerine doğru dürüst para girmiyor

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsmail Kartal'ın yakaladığı puan ortalamasının altında kalacak ama Konferans ligi gibi daha düşük avrupa kupalarında kupayı getirebilir. Turnuva hocası.
bu sene bence cok extreme bir sene oldu seneye sampiyon olmak icin 99 puan almasina gerek yok. 80 puanla sampiyon olunan yillar var

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
dostum eger trabzonsporlu isen cevap bile vermeye degmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence anadolu takimlarini da iyi anlamda etkiler
cvye morinho yendim yazmak için çok iyi bahane bence anadolu takımları için iyi olur.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben 2024-2025 sezonu fb sinin 2023-2024 GS sezonu gibi olacağını düşünüyorum. Büyük isimli futbolcular alınacak ve sıkıntılar çıkacak gibi düşünüyorum. Ziyech, zaha, ndombele, tete (büyük isimli olmasa da umut vardı) gibi gibi. Çok fazla oyuncu alınacak ve diğer oyuncuları daha iyi yönetmesi gerekecek. Örnek olarak Dzeko 2. batshuayi 3. forvet olmaz (bence). Bu tarz sorunları çözemeyip başarısız olacağını düşünüyorum.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Ben 2024-2025 sezonu fb sinin 2023-2024 GS sezonu gibi olacağını düşünüyorum. Büyük isimli futbolcular alınacak ve sıkıntılar çıkacak gibi düşünüyorum. Ziyech, zaha, ndombele, tete (büyük isimli olmasa da umut vardı) gibi gibi. Çok fazla oyuncu alınacak ve diğer oyuncuları daha iyi yönetmesi gerekecek. Örnek olarak Dzeko 2. batshuayi 3. forvet olmaz (bence). Bu tarz sorunları çözemeyip başarısız olacağını düşünüyorum.
bu sene galatasaray sampiyon oldu. Birde sanirim dzeko gidicek bu sezon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,271
Üyeler
161,428
Son üye
valocu biri
Top Bottom