Neler Yeni

Just Cause 4 hakkında

Oyunu nasıl buldunuz

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Abdulkadir Memiş
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yakın zamanda epic games just cause 4 ü ücretsiz yaptı.İndirmeyi düşünüyormusunuz yada indirdiyseniz oyun hakkındaki görüşleriniz nelerdir merak ediyorum ben just cause serisinin bir seveni olarak oyunun güzel olduğunu söyleyebilirim sadece harita tasarımı hoşuma gitmedi ve ayrıca fast travel nasıl yapıldığını çözemedim yardım edersenizde sevinirim :)

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Just Cause serisini küçükken fazlasıyla oynamış bir olarak sersinin her oyununu sevmisimdir ama 4. oyun aşırı derecede aceleye getirilmiş. Normalde oyunların arasında 4-5 (ki kaliteli bir oyun geliştirmek için öyle bir süre lazım) 3. oyun sadece 3 yılda yapılmış. O 3 yılında her saniyesin oyun geliştirme de yapmadıklarını düşünürsek gerçekten kısa sürede çıkmış bir oyun olduğu için pek beğenemedim. Ama ilk fırsatta tekrar bi bakacağım.

ve ayrıca fast travel nasıl yapıldığını çözemedim yardım edersenizde sevinirim :)
Açıkçası oyunu açtım, "meh" dedim ve Steam e dönüp 2. oyunu oynadım. Ondan dolayı yardım edemem :/.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
bana o kadar iyi gibi gelmedi normalde just cause oyunları tutardı baksana bu kimsenin umrunda değil epic games sayesinde ünlü oldu neredeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,022
Üyeler
164,087
Son üye
Hayalet_Reis
Top Bottom