Neler Yeni

Kabasakal ve Foxngame güvenilir midir?

xspayz

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar. Valorantta vp almayı düşünüyorum fakat bynogame gibi siteler 10-15 tl kabasakal ve foxngame e göre pahalıya satıyor. Foxngame ve Kabasakal güvenilir midir sizce? Daha önce foxngame den vp satın aldım fakat sanırım 2 hafta önce helliantv nin vplerini vermemişlerdi. Kabasakal da birçok yayıncıya sponsor ama yine de bazı yerlerde vp mi alamadım gibi şeyler duydum. Sizin fikriniz nedir?

oyunfor u önerdiler bana alışveriş yaptım bir sürü. 1 maaşımı yedim orada hiç sorun yok. araştırın sizde

Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar. Valorantta vp almayı düşünüyorum fakat bynogame gibi siteler 10-15 TL kabasakal ve foxngame e göre pahalıya satıyor. Foxngame ve Kabasakal güvenilir midir sizce? Daha önce foxngame den vp satın aldım fakat sanırım 2 hafta önce helliantv nin vplerini vermemişlerdi. Kabasakal da birçok yayıncıya sponsor ama yine de bazı yerlerde vp mi alamadım gibi şeyler duydum. Sizin fikriniz nedir?
kabasakaldan alışveriş yapıyorum hızlı vp veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

digerleri gibi bekletip göndermiyor yani anında teslimat

oyunfor u önerdiler bana alışveriş yaptım bir sürü. 1 maaşımı yedim orada hiç sorun yok. araştırın sizde
oyunfor bynogame gibi sitelerle aynı fiyattan veriyor maalesef

kabasakaldan alışveriş yapıyorum hızlı vp veriyor

digerleri gibi bekletip göndermiyor yani anında teslimat
tamamdır teşekkürler

oyunfor bynogame gibi sitelerle aynı fiyattan veriyor maalesef

tamamdır teşekkürler
hiçbir sıkıntı yaşamadın değil mi şu zamana kadar? Canlı destekleri falan nasıl acaba?

ikiside güvenli

hiçbir sıkıntı yaşamadın değil mi şu zamana kadar? Canlı destekleri falan nasıl acaba?
oyunfor 'un canlı desteği çok iyi bağlanıp bilgi alabilirsin. Bu arada kendileri yetkili satıcı bunu bilerek alışveriş yapın. Direk satıcıdan alıyorsunuz. Ben yaşamadım araştırın internette de. Sonuna kadar tavsiye ederim. Diğer sitede eski bir site çok alışverişim olmadı ama oyunfor dışına müşteri memnuniyeti ve destek konusunda bir şey diyemem. Bazen olumsuzluklar oluyor ama oyun firmalarıyla kurumsal anlaşması olan bir site sizi es geçmez kalitesi duruşu fiyatı bellidir.

Geri