Neler Yeni

KABLO NET MODEM NERDEN BULURUM

bilall2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bilal Balık
Oturduğum binada turk telekom alt yapısı var ama port yok eski düzen acik mavi mavi telefon kablosundan cekiyorlar
Bu yüzden alt yapısı portu oldugu icin kablo nete gecmeyi dusunuyorum fakat onlarda modem kiralıyorlarmış bu yüzden satın almak istiyorum internettennbaktım ama bulamadım nerden alabilirim doscis 3.0 modem

Eraskel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet EFİL
Oturduğum binada turk telekom alt yapısı var ama port yok eski düzen acik mavi mavi telefon kablosundan cekiyorlar
Bu yüzden alt yapısı portu oldugu icin kablo nete gecmeyi dusunuyorum fakat onlarda modem kiralıyorlarmış bu yüzden satın almak istiyorum internettennbaktım ama bulamadım nerden alabilirim doscis 3.0 modem
Sahibinden de 2.el var sıfır aynısı olmaz sanırım firmaya özel onlar.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Satılmayan şeyi bulamazsınız. Yapacak bir şey yok. AKP, Yeni Dünya düzeni için böyle yaptı modem işini Türksat'ta.

Top Bottom