alpsd
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Selam dostlar.Normalde sinerji üzerinden PC'yi hazır toplatmak gibi bir isteğim vardı fakat pahalı geliyor.Normalde Gainward Phoneix 5080 (57K TL) kendim akakçe üzerinden topladığımda Colorful IGame Vulcan 5080 OC'ye (63K TL) kadar bütçemi çıkarabiliyorum ve diğer parçalarda daha ucuza geliyor bu şekilde yaklaşık 5-6K Tl tasarruf etmiş oluyorum bu parayla oled monitor almak için biriktirme hedefim var.PC montaj kısmında bir sorun çekmem fakat kablolama kısmı korkutucu geliyor youtube üzerinden videolara baktım çok karışık 8 pin 16 pin falan anlamadığım terimler falan kafam allak bullak oluyor.PC toplamış arkadaşlar cidden kablolama kısmı çok zor mu.Sırf kablolama montajı yapılcak diye daha iyi soğutmaya sahip ekran kartı ve daha ucuza gelebilecek bir sistemden feragat etmek istemiyorum yaptığım sistem akakçe üzerinden toplandığında 150k tutuyor yaklaşık 125K sını kendim çalışıp kazanacağım oled monitorle birlikte 180K civarı bi meblağ tutuyor gene karşılayacaklar o parayı ama fazlada yük olmak istemiyorum o yüzden alabilecekken uyguna almak istiyorum.
Son düzenleme: