blackshark v2x e hiç ısınamadım hocam çok şikayet vardikisinin de mikrofonu kötü hocam kablolu sorun olmaz demişsin zaten blackshark v2x alabilirsin mikrofonu muazzam hs65 wired stokta varsa onu da alabilirsin onun da mikrofonu baya iyi ses kaliteleri de iyi blacksharkı uzun süre kullandım şarkıları cidden çok iyi veriyor ses kasma konusunda ses kartsız bir sorun yaşamadım
barracuda x 2022 de 7.1 w11 de yok oyuzden almayacağımrazer barracuda x 2022 bakılabilir
cloud 3 wireless yada hs80 düşnüüyorumCloud 3 wireless
W11 de 7.1 var.Ben mi yanlis biliyorum barracuda x aldim denedim driver uzerinden 7.1 aktif edebiliyordum.blackshark v2x e hiç ısınamadım hocam çok şikayet vard
barracuda x 2022 de 7.1 w11 de yok oyuzden almayacağım
cloud 3 wireless yada hs80 düşnüüyorum
kendi sitelerinde w10'da var diyor şuanW11 de 7.1 var.Ben mi yanlis biliyorum barracuda x aldim denedim driver uzerinden 7.1 aktif edebiliyordum.
hocam detaylı bakabilirmisiniz ona göre onu alacağım çünki çok istiyordum kulaklığı 7.1 yokmuş galibaW11 de 7.1 var.Ben mi yanlis biliyorum barracuda x aldim denedim driver uzerinden 7.1 aktif edebiliyordum.
Steel seris f/p cok degecegini dusunmuyorum.Kullanan tanidigim vardi.Ben begenmemistim.7.1 var w10 destekliyor diyor fakat w11de de aciliyor.Eger barracuda 2022 alacaksaniz sari siteden ilanlardan alabilirsiniz.Fakat benim tercihim cloud 3 w olurduhocam detaylı bakabilirmisiniz ona göre onu alacağım çünki çok istiyordum kulaklığı 7.1 yokmuş galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
nova 3 güzelmidir bu kulaklığıda baya beğendim mikrofonun girip çıkması aşırı hoşuma gitti
bütçem çıkmassa 3000 3500 e ne alabilriimSteel seris f/p cok degecegini dusunmuyorum.Kullanan tanidigim vardi.Ben begenmemistim.7.1 var w10 destekliyor diyor fakat w11de de aciliyor.Eger barracuda 2022 alacaksaniz sari siteden ilanlardan alabilirsiniz.Fakat benim tercihim cloud 3 w olurdu
Barracuda x 2022 o zaman.Sari sitede 2.5k civarina bulursunuz.Kablosuz sartsa tabi*Kablolu ise baska alternatifler var.Hs80 derdim fakat su an gereksiz pahali cloud 3 alternatif olabilirbütçem çıkmassa 3000 3500 e ne alabilriim
cloud 3 te çok dip ses var diyorlar ses boğuk geliyormuş bilemedim her saniye oyun oynamıyorum zaten arkada bazen müzik video falan izliyorum aradada oyun oynuoyrum uzun süreBarracuda x 2022 o zaman.Sari sitede 2.5k civarina bulursunuz.Kablosuz sartsa tabi*Kablolu ise baska alternatifler var.Hs80 derdim fakat su an gereksiz pahali cloud 3 alternatif olabilir
Cloud 3 fps icin birebir fakat genel kullanim icin hs80 varken tercih edilmez.Fakat hs80nin de kotu yani su an pahali.Aktif hs80 kullanicisiyim.Barracuda x vatanda indirime girdigi icin aldim fakat hs80den gecince hic tatmin etmedi onun icin rafa kaldirdim.Farkindaysaniz kablosuz sartsa barracuda x dedim.Barracuda x alacagima kablolu hs80 alinir daha iyicloud 3 te çok dip ses var diyorlar ses boğuk geliyormuş bilemedim her saniye oyun oynamıyorum zaten arkada bazen müzik video falan izliyorum aradada oyun oynuoyrum uzun süre