Neler Yeni

Öneri Kablolu Kulakiçi Kulaklık önerir misiniz. ( Max 200tl )

RamazanD

80+
Reaksiyon skoru
111
Max 200tl fiyatına kablolu kulakiçi kulaklık arıyorum öneriniz nelerdir.
Müzik dinlemeyi seviyorum ve dinlediğim parçaları daha kaliteli duymak için böyle bir arayışa girdim şuan bluetooth kulaklığım var ama hem ses kalitesi kablolu kadar iyi değil hemde wifi sinyali ile çakışıyor ve internet hızım düşüyor.

Aklıma ilk olarak KZ'ler geldi. Yurtdışından alınabilecek çok model var ama bu bütçede Türkiye'den alabileceğin iyi modeller genelde KZ'den çıkıyor. ZS5 modelini kendim kullanıyorum, memnunum, tiz seslerle aranın iyi olması gerekiyor ama. Yoksa fazla parlak karakterde gelebilir. Çinli markaların genel tuningi bu şekildedir. Linkini attığım ZSN Pro da KZ'nin ZS10 Pro ile beraber yabancı forumlarda en sık önerilen kulaklıklarından.
Post automatically merged:

Yazmayı unuttum, mikrofonundan hiçbir beklentin olmasın.

KZ'ye güvenemedim, bilindik marka öner dersen şu kulaklık hakkında olumlu yorumlar okudum. Kendim denemedim. Bir araştırabilirsin:

Son düzenleme:

Aklıma ilk olarak KZ'ler geldi. Yurtdışından alınabilecek çok model var ama bu bütçede Türkiye'den alabileceğin iyi modeller genelde KZ'den çıkıyor. ZS5 modelini kendim kullanıyorum, memnunum, tiz seslerle aranın iyi olması gerekiyor ama. Yoksa fazla parlak karakterde gelebilir. Çinli markaların genel tuningi bu şekildedir. Linkini attığım ZSN Pro da KZ'nin ZS10 Pro ile beraber yabancı forumlarda en sık önerilen kulaklıklarından.

Yazmayı unuttum, mikrofonundan hiçbir beklentin olmasın.

KZ'ye güvenemedim, bilindik marka öner dersen şu kulaklık hakkında olumlu yorumlar okudum. Kendim denemedim. Bir araştırabilirsin:
KZ markasını çok duydum çok önerildi ama tipi fazla kaba geldi bana, Philips olana bakacağım, 1 2 kişide sennheiser CX 80s önermişti sen ne dersin

KZ markasını çok duydum çok önerildi ama tipi fazla kaba geldi bana, Philips olana bakacağım, 1 2 kişide sennheiser CX 80s önermişti sen ne dersin
Sennheiser da iyidir, daha önce kullanıp çok memnun kaldığım bir marka, garanti hizmetleri de çok iyi.

CX80S’in özellikle yerli forumlarda çok seveni var, kötü kulaklık olacağını sanmıyorum.

KZ’ler kulağın arkasından dolaştırılarak takılıyor ve kulak boşluğunu dolduruyor, biraz kaba dediğiniz gibi ama eğer uyum sağlarsa izolasyona da olumlu katkısı oluyor bu tasarımın. İlk aldığımda hiç alışamam gibi gelmişti ama sonra alışılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,466
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri