Neler Yeni

Kablolu kulaklık önerisi

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar kulaklığı masaüstü pc de kullanacağım. Oyun için, video falan izlemek için headset yerine kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Öyle çok fazla ses kasma derdim yok, kimin hangi taraftan geldiğini anlasam yeter. Kaliteli kolay bozulmayacak, f/p ürünler varsa öneride bulunursanız mutlu olurum. Tek şartım kulaklık silikon uçlu olmayacak. Silikonlu malzeme kulağıma girmiyor çok sorun yaşıyorum onunla. Bütçe 200-250 ye kadar yolu var. Teşekkürler.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Ben bu parayı kulak üstüne yatırma taraftarı olurdum ancak şuna bakmadan geçme derim, almayı düşünürsen araştırmayı unutma.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu parayı kulak üstüne yatırma taraftarı olurdum ancak şuna bakmadan geçme derim, almayı düşünürsen araştırmayı unutma.
Kral kafa üstü kulaklıklar bir saatten sonra kafama yük gibi geliyor. Zaten baş ağrısı sıkça çeken birisiyim. Mesela Rampage drop plus kullandım 4 ay. Kulaklıkta nokta sorunum olmadı ama işte yordu beni. Satmak zorunda kaldım. Zaten deli gibi oyun oynamıyorum. Hoparlör yerine kulaklık alacam anlayacağın. Attığın ürün silikon uçlu kral. Benim kulakta durmuyor silikon uç.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Kral kafa üstü kulaklıklar bir saatten sonra kafama yük gibi geliyor. Zaten baş ağrısı sıkça çeken birisiyim. Mesela Rampage drop plus kullandım 4 ay. Kulaklıkta nokta sorunum olmadı ama işte yordu beni. Satmak zorunda kaldım. Zaten deli gibi oyun oynamıyorum. Hoparlör yerine kulaklık alacam anlayacağın. Attığın ürün silikon uçlu kral. Benim kulakta durmuyor silikon uç.
Kb benim hatam. Silikon uçlu olmayan üst bütçe tek bildiklerim AirPods... QCY T7 önerebilirim ama o da oyuna gelmez sanıyorum.
@FERRUM sende bir şeyler var mı?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de aklımdan bu geçiyor aslında. Oyunda üst performans beklemiyorum zaten. Ama işte 100 TL olanlar gerçekten orjinal ürün mü emin olamıyorum.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Aynen ama ses kalitesi falan da işin içine girince bunu atayım dedim. Kaliteli bir silikon haberin olsun.
Kral benim garip bir kulak yapım var. Silikon direk düşüyor benim kulaktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom