Neler Yeni

Kablolu veya Bluetooth kulaklık

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Selamlar.Kesin olmamakla birlikte yakın bir zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum.Normal kablolu(kulak içi) kulaklık veya bluetooth kulaklık alacağım hangisini almalıyım ve öneri verirmisiniz?(kulak içi maks 75,bluetooth maks 150)Bu zamana kadar hep kablolu kulaklık kullandım(7-8tane) ve hepsini bozdum(kemirerek ısırarak).bu alışkanlıktan kurtulmak için bluetooth düşünüyorum ama bluetoothtada ne zaman şarkı dinlerim filan belli değil şarjı filan bitermi o düşünce geliyor aklımada.Hangisini almak daha mantıklık ve kulaklık kemirme alışkanlığımdan nasıl kurtulurum?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
On tane kablolu alacağıma bi tane kablosuz alırım en azından daha uzun ömürlü olur Qcy t5 modelini öneririm müzik ve görüşme performansı fiyatının çok üstünde düşük gecikme moduda var en f/p modeller arasında murat enes özen kanalından detaylı incelemesini izleyebilirsin

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
On tane kablolu alacağıma bi tane kablosuz alırım en azından daha uzun ömürlü olur Qcy t5 modelini öneririm müzik ve görüşme performansı fiyatının çok üstünde düşük gecikme moduda var en f/p modeller arasında murat enes özen kanalından detaylı incelemesini izleyebilirsin
Tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom