Neler Yeni

Kablonet Fiber nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Arkadaşlar kablonet nasıldır? 100mbps verebileceklerini iddia ediyorlar ama diğer sağlayıcılar altyapımda maks 34 veriyor. sizce verebilirler mi?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar kablonet nasıldır? 100mbps verebileceklerini iddia ediyorlar ama diğer sağlayıcılar altyapımda maks 34 veriyor. sizce verebilirler mi?
Kablonet kendi altyapısını kullanır dedikleri hızı verebilirler belki. @Vesemir hocam sana yardımcı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Komşularda kullanıyor ama onlar 20mbps falan kullanıyorlar. ben ping sorunundan yakındığım için TT'den geçmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet kendi altyapısını kullanır dedikleri hızı verebilirler belki. @Vesemir hocam sana yardımcı olabilir.
Çoğu kullanıcı pingten yakınıyor ama 20mbps 4 upload kullanan arkadaşım 5 yıldır hiç sorun yaşamadığını söyledi

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam altyapınız kablonet fiberi destekliyorsa geçin, binanızın bina içi kabloları iyiyse güzel değerler alırsınız
@alpolojix / Leroxy

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Çoğu kullanıcı pingten yakınıyor ama 20mbps 4 upload kullanan arkadaşım 5 yıldır hiç sorun yaşamadığını söyledi
Bilemeyeceğim artık hiç tecrübe etmedim ve kablonetle işim olmadığı için bilgide edinmedim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bana da aynı şeyi söylediler. Testlerde vs. Altyapım max 50 destekliyor dediler fakat şuanda kablonet ile 100mbps hız sağlıyorlar. Sadece geceleri 50 ye kadar düşüyor onun dışında hiç bir sıkıntı çekmiyorum kesinlikle öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Bana da aynı şeyi söylediler. Testlerde vs. Altyapım max 50 destekliyor dediler fakat şuanda kablonet ile 100mbps hız sağlıyorlar. Sadece geceleri 50 ye kadar düşüyor onun dışında hiç bir sıkıntı çekmiyorum kesinlikle öneririm.
Binada fiber olduğunu söylüyorlar akıllı sınırsız tarifeyi yapalım dediler ama ben şeyde çok kararsızım bina kablolarının iyi olup olmadığını nereden anlayacağım ya da bilebilirim?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Binada fiber olduğunu söylüyorlar akıllı sınırsız tarifeyi yapalım dediler ama ben şeyde çok kararsızım bina kablolarının iyi olup olmadığını nereden anlayacağım ya da bilebilirim?
Onu sen anlayamazsın büyük ihtimalle. Fakat dediğim gibi kablonet öneririm.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Dahası