Kablosuz aygıtlar ASUS b-650M-R anakartın USB portlarında çalışmıyor

Gnoxis7

80+
Reaksiyon skoru
7
Çok garip bir şekilde Bluetooth ve gamepad Dongle'ını anakart USB portlarına (USB 3.0) taktığımda cihazlar çalışmıyorken kasa üzerindeki USB portlarına takınca çalışıyor. Bu durum sadece kablosuz aygıtlarda yaşanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Anakartım ASUS b-650M-R modeli.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
aygıt yöneticisinden portlarda sorun var mı baktın mı?

Win + x = aygıt yöneticisi

Çok garip bir şekilde Bluetooth ve gamepad Dongle'ını anakart USB portlarına (USB 3.0) taktığımda cihazlar çalışmıyorken kasa üzerindeki USB portlarına takınca çalışıyor. Bu durum sadece kablosuz aygıtlarda yaşanıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim? Anakartım ASUS b-650M-R modeli.
USB 3.0 da çalışmıyor galiba zaten USB 2.0 ve 2.5 de çalıştırabildim ben. Benim wireless mouse ve gamepad de 3.0 da çalışmadı.

10:07'den aygıt yöneticisi sürücülerini kontrol et.

USB 3.0 da çalışmıyor galiba zaten USB 2.0 ve 2.5 de çalıştırabildim ben. Benim wireless mouse ve gamepad de 3.0 da çalışmadı.

Bi alaklası olacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır onu biliyorum aygıt yöneticisinde tam olarak neyi kontrol etmem lazım?

Veri yolu denetleyicisinde usb portları gözükür. herangi birinde sarı ünlem, veya soru işareti var mı diye bak. Varsa güncelle veya kaldır pc yi yeniden başlat

kasa üzerinden 3.0 a bağlı ama çalışıyor sorunsuz

Veri yolu denetleyicisinde usb portları gözükür. herangi birinde sarı ünlem, veya soru işareti var mı diye bak. Varsa güncelle veya kaldır pc yi yeniden başlat
herhangi bir şey gözükmüyor hocam.

Dediğim gibi bir sorun gözükmüyor. Şimdi ne yapmam lazım var mı bir çözümü?

Dediğim gibi bir sorun gözükmüyor. Şimdi ne yapmam lazım var mı bir çözümü?

Anakarttaki portlar normalde olarak çalışıyorsa windows kaynaklı olabilir. Başka cihazlarla deneyin format atın tekrar deneyin sorun hala devam ediyorsa garantiye, yeni aldıysanız değişim veya iade talep edebilirsiniz

Geri