apole
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 133
- İsim
- Eren Turhan
Not: Ergonomik ve büyük olmalı.
Arkadaşlar bana kablosuz beyaz mouse önerir misiniz işimi görecek çok fazla fps oyunu oynamıyorum geçiçi olrak işimi görecek büyük bir mouse almayı düşünüyorum
Bu ürün nasıldır geçici olarak , daha sonra daha kaliteli bir şeye geçeceğim ama şimdidende kaliteli bir mouseda önerebilirsiniz ergonomisi daha önemli
YAda bunlardan birini mi almalıyım
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Arkadaşlar bana kablosuz beyaz mouse önerir misiniz işimi görecek çok fazla fps oyunu oynamıyorum geçiçi olrak işimi görecek büyük bir mouse almayı düşünüyorum
Bu ürün nasıldır geçici olarak , daha sonra daha kaliteli bir şeye geçeceğim ama şimdidende kaliteli bir mouseda önerebilirsiniz ergonomisi daha önemli
YAda bunlardan birini mi almalıyım

Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Orochi V2 RZ01-03730400-R3G1 Beyaz Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Orochi V2 RZ01-03730400-R3G1 Beyaz Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Orochi V2 RZ01-03730400-R3G1 Beyaz Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.590,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390200-R3G1 Beyaz Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!