Ön sipariş bu sanırım benim şu an ihtiyacım var bugün alacağım.Lamzu 4K
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bana sorsan F1 PRO + DONGLE alırım paramcebimde kalır.
O zaman VGN Dragonfly + dongle al. Hatta 1600 e DARMOSHARK M3S bile çok mantıklı 2Khz çok iyi çoğu oyun destekliyor.Ön sipariş bu sanırım benim şu an ihtiyacım var bugün alacağım.
Bu markayı hiç duymadım daha önceden markadan alışverişiniz vs oldu mu? Sorun çıksa arkasında dururlar mı ki?O zaman VGN Dragonfly + dongle al. Hatta 1600 e DARMOSHARK M3S bile çok mantıklı 2Khz çok iyi çoğu oyun destekliyor.
Wraith garanti konusunda nasıl bilmiyorum ama olumsuz dönüş çok duymadım. Marka sıkıntınız olmasın, Dragonfly F1 Pro kaliteli ve iyi bir mouse.Bu markayı hiç duymadım daha önceden markadan alışverişiniz vs oldu mu? Sorun çıksa arkasında dururlar mı ki?
Bunu ben birkaç ay önce alacaktım yine aklıma geldi. Bluetooth'u vs de var özellik bakımından zengin.Asus rog gladius lll alacaktım alamadım. Araştırıp en iyi fp bulduğum mouse buydu.
ROG alacağım sanırım bütçemin altında ama fazla para harcamaya gerek yok bu modeli almazsam aklımda kalacak.Asus rog gladius lll alacaktım alamadım. Araştırıp en iyi fp bulduğum mouse buydu.
Şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah tam düşündüğümüz gibi çıkar. Mouse u aldıktan ve bir süre kullandıktan sonra geri bildirim verirseniz çok mutlu olurumROG alacağım sanırım bütçemin altında ama fazla para harcamaya gerek yok bu modeli almazsam aklımda kalacak.
Teşekkür ederim incelemesini yazarım muhtemelen.Şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah tam düşündüğümüz gibi çıkar. Mouse u aldıktan ve bir süre kullandıktan sonra geri bildirim verirseniz çok mutlu olurum