KABLOSUZ KOL ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
35
Merhabalar 8bitto ultimate kablolu kol var elimde gayette memnunum yine bu markanın 2.4ghz kablosuz modelini mi almalıyım yoksa daha uygun kaliteli bir marka var mı önerilerinize açığım

up up up

Merhabalar 8bitto ultimate kablolu kol var elimde gayette memnunum yine bu markanın 2.4ghz kablosuz modelini mi almalıyım yoksa daha uygun kaliteli bir marka var mı önerilerinize açığım
GameSir Nova 2 Lite olur. Ultimate 2C de güzeldir. Bütçe 2000tl mi?

GameSir Nova 2 Lite olur. Ultimate 2C de güzeldir. Bütçe 2000tl mi?
Hocam bütçe çok yok fp bir şey arıyorum taksitle alacağım. 8bittodan çok memnunum aslında ama kablolu bendeki

Gulikit KK3 Pro önerildiğini çok gördüm ama kefil olamam bilgim yok. 8BitDo Ultimate 2C güzel, kendim de Gamesir Nova 2 Lite kullanıyorum daha geçen haftaya kadar 1 tane satıcı 2600tl'den satıyordu, Şimdi Gamesir Türkiye adı altında Amazonda satış yapmaya başlamışlar 8BitDo ile aynı fiyat.

Ben alacağım zaman 8BitDo'dan bir tık daha iyi denmişti Nova 2 Lite için, ben onların yalancısıyım. :D
Ben yurtdışından aldım bana 1300tl civarına denk geldi. Stok kalmadı 2 renginde de, eğer olsaydı yurtdışı önerecektim ben de bekliyorum kız arkadaşıma almak için.
Fantech Shooter 3 de olabilir derdim ama 8BitDo şekline alıştıysanız gerek yok. Ultimate 2C ya da Nova 2 Lite öneririm bu bütçede.

Ben alacağım zaman 8BitDo'dan bir tık daha iyi denmişti Nova 2 Lite için, ben onların yalancısıyım. :D
Ben yurtdışından aldım bana 1300tl civarına denk geldi. Stok kalmadı 2 renginde de, eğer olsaydı yurtdışı önerecektim ben de bekliyorum kız arkadaşıma almak için.
Fantech Shooter 3 de olabilir derdim ama 8BitDo şekline alıştıysanız gerek yok. Ultimate 2C ya da Nova 2 Lite öneririm bu bütçede.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bekliyim o zaman takibe aldım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://gamesir.com/tr/products/gamesir-nova-2-lite?variant=45063827816682
Bu site satıyor yurtdışı dediğiniz burası mı 30$

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bende bekliyim o zaman takibe aldım :)
Ben burdan aldım hocam, stok gelirse yardımcı olurum seve seve. Yurtdışı alışverişe güvenmeyenler için Amazona girmeleri de güzel olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu site satıyor yurtdışı dediğiniz burası mı 30$
Bu kendi siteleri hocam. Gümrük işlemlerinde yardımcı olup olmadıkları hakkında bir bilgim yok. Whatgeek sitesinin çalıştığı kargo firması sayesinde gümrük vergisi büyük oranla çıkmıyor, ek olarak 30 Euro sınırını aşmanız durumunda da mail atıp faturayı daha düşük meblağlarda göstertip gümrüğe takılmasını engelleyebiliyorsunuz. Bunların hepsi risk tabii, kapıda vergi çıkanlar da olmuş ama bana kalırsa ya onların şanssızlığı ya da bir yerde yanlış yapıyorlar. Geçen gün vergi çıkan bir arkadaşa sordum TC kimlik numarasını vermemiş mesela o yüzden çıkmış olabilir.

Ben burdan aldım hocam, stok gelirse yardımcı olurum seve seve. Yurtdışı alışverişe güvenmeyenler için Amazona girmeleri de güzel olmuş
Siteyi favoriye ekledim peki 26$ + vergiler toplam ne kadara gelir tahmini 26$ 1100tl vergi de 1k çıkar mı

Siteyi favoriye ekledim peki 26$ + vergiler toplam ne kadara gelir tahmini 26$ 1100tl vergi de 1k çıkar mı
En fazla 2 hafta oldu ben alalı. 26$ + 10$ kargo - 5$ kuponla birlikte 31 dolara satın aldım, ek bir vergi vs. ödemedim. Verilmesi gereken 1-2 bilgi ve atılması gereken bir mail var. Çalıştıkları kargo şirketi belli bir tutara kadar gümrük vergisini karşılıyor sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,963
Üyeler
184,361
Son üye
Hasan8371
Geri