Neler Yeni

Öneri Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Maks bütçe 200TL taş çatlasa 250TL , biraz bakındım ama Xiaomi, JBL, Beats, Omni, Lenovo gibi kaliteli markalar var karar veremedim.

Kesinlikle istediklerim; TWS olmazsa olmaz tabi, Silikon başlık( rahatsız etmesin kulaktan düşmesin hoplarken zıplarken), Mümkünse Pasif gürültü engelleme (dışarı ve içeri ses çok çıkıp etmesin),en az 6 saatlik yoğun kullanımda pil ömrü, ses kalitesi de biz zahmet iyi olsun. Sağlam olsun.

Olmasa da olur dediklerim: Su geçirmez (sudan kastım ter falan aslında), bir çoğu mikrofonlu zaten ama olursa yine iyi olur tabi,
Neyse uzattım önerin siz işte bişiler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam zamanında 20 tl'ye tws xiaominin çakması kulaklığı aldım kaç kere düştü içi açıldı taktım tekrar kullandım.
Arkadaşımda orjinali vardı 2 aya bozuldu benimki 6 aydır çalışıyor eğer tercih edecekseniz linkini bulmaya çalışırım.

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zamanında 20 TL'ye tws xiaominin çakması kulaklığı aldım kaç kere düştü içi açıldı taktım tekrar kullandım.
Arkadaşımda orjinali vardı 2 aya bozuldu benimki 6 aydır çalışıyor eğer tercih edecekseniz linkini bulmaya çalışırım.
Hocam 20TL diyorsunuz çok bi' kalite beklememek lazım :D mümkünse 200tl'lik bütçeye göre bir şeyler önerin. Çünkü bir daha almakla garantiyle uğraşmak istemiyorum

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şimdi Joker pp’li biri gelip birkaç tane link atıp gidecek...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Maks bütçe 200TL taş çatlasa 250TL , biraz bakındım ama Xiaomi, JBL, Beats, Omni, Lenovo gibi kaliteli markalar var karar veremedim.

Kesinlikle istediklerim; TWS olmazsa olmaz tabi, Silikon başlık( rahatsız etmesin kulaktan düşmesin hoplarken zıplarken), Mümkünse Pasif gürültü engelleme (dışarı ve içeri ses çok çıkıp etmesin),en az 6 saatlik yoğun kullanımda pil ömrü, ses kalitesi de biz zahmet iyi olsun. Sağlam olsun.

Olmasa da olur dediklerim: Su geçirmez (sudan kastım ter falan aslında), bir çoğu mikrofonlu zaten ama olursa yine iyi olur tabi,
Neyse uzattım önerin siz işte bişiler
t15 öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,359
Üyeler
165,003
Son üye
nastayashi
Top Bottom