K98 kullanıyorum memnunumBluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 TL civarı
Qcy ht05Bluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 TL civarı
hocam bunların arasında özellikleri ile qcy ht05 öne geçer ama o kadar vermem para bana kalsın diyorsanız 250₺'ye k98 gayet kaliteli gayet tatlı olur. ucuz diye dandik sanmayın. sonuna kadar kullandım tekini yolda giderken elimden düşürdüm (bisikletle) üstünden araba geçti o yüzden tekrar aldım. (bu arada hala çalışıyordu ama plastiği ezildiği için birleşmiyordu) hala çok memnunum.Bluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 TL civarı
sag ol kardesim valla tek tek bakıyorumhocam bunların arasında özellikleri ile qcy ht05 öne geçer ama o kadar vermem para bana kalsın diyorsanız 250₺'ye k98 gayet kaliteli gayet tatlı olur. ucuz diye dandik sanmayın. sonuna kadar kullandım tekini yolda giderken elimden düşürdüm (bisikletle) üstünden araba geçti o yüzden tekrar aldım. (bu arada hala çalışıyordu ama plastiği ezildiği için birleşmiyordu) hala çok memnunum.