Neler Yeni

Kablosuz kulaklık içi önerir misiniz

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
Bütçe
550
Bluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 tl civarı

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Kanka Amazon indirimlerinden Haylou T15 düşürmüştüm; gayet memnunum

NightWish2434

80+ Silver
Bluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 TL civarı
K98 kullanıyorum memnunum

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Bluetooth kulaklık içi kablosuz önerisi var mı güzel fp bilindik marka kullanım amacı spor yaparken müzik dinlemek öyle arama yapmak filan degil ses kalitesi güzel olan varsa 500 TL civarı
Qcy ht05

NightWish2434

80+ Silver
hocam bunların arasında özellikleri ile qcy ht05 öne geçer ama o kadar vermem para bana kalsın diyorsanız 250₺'ye k98 gayet kaliteli gayet tatlı olur. ucuz diye dandik sanmayın. sonuna kadar kullandım tekini yolda giderken elimden düşürdüm (bisikletle) üstünden araba geçti o yüzden tekrar aldım. (bu arada hala çalışıyordu ama plastiği ezildiği için birleşmiyordu) hala çok memnunum.

BuckBerry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bunların arasında özellikleri ile qcy ht05 öne geçer ama o kadar vermem para bana kalsın diyorsanız 250₺'ye k98 gayet kaliteli gayet tatlı olur. ucuz diye dandik sanmayın. sonuna kadar kullandım tekini yolda giderken elimden düşürdüm (bisikletle) üstünden araba geçti o yüzden tekrar aldım. (bu arada hala çalışıyordu ama plastiği ezildiği için birleşmiyordu) hala çok memnunum.
sag ol kardesim valla tek tek bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye