SteelSeries Arctis 9 4.5k falan 7+ 3.8k civarıSteelsiresde yeni modeller ne kadar kablosuz.
SteelSeries Arctis 9 4.5k falan 7+ 3.8k civarıSteelsiresde yeni modeller ne kadar kablosuz.
Bende Arctis 9 modeli var.Steelsiresde yeni modeller ne kadar kablosuz.
Nova serisi mi daha iyi arctis mi çünkü 3 sene önce pro modeli kablolu kullandım hires model yok böyle bir kulaklık o modelde ne var?Bende Arctis 9 modeli var.
Arctis Nova'yı duymuştum ama tam olarak bilmiyorum.
Arctis 7, 7+ güzeldir.
Yok hocam ölsem almam.Yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage FURY X 7.1 Wireless Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
neden hocamNova serisi mi daha iyi arctis mi çünkü 3 sene önce pro modeli kablolu kullandım hires model yok böyle bir kulaklık o modelde ne var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam ölsem almam.
Şimdi konu için bir baktım da Nova serisi biraz daha üst seviye gibi duruyor fiyat açısından da.Nova serisi mi daha iyi arctis mi çünkü 3 sene önce pro modeli kablolu kullandım hires model yok böyle bir kulaklık o modelde ne var?
Yok hocam ölsem almam.
Yok hocam sürücüleri steelseries yada diğer markalar gibi uzun ömürlü ürün değil ses kaliteside belli tercih etmem.neden hocam
Aslında 9200TL va şuan Nova pro almamak için zor tutuyorum ama PC parçası alacağımdan bakamıyorum onu alsam başka kulaklık bakmaya gerek kalmaz.Şimdi konu için bir baktım da Nova serisi biraz daha üst seviye gibi duruyor fiyat açısından da.
Hocam tavsiyem ne alırsanız satıcıya dikkat edin. Ben alırken sıkıntı yaşamıştım.
PC parçası alıcaksanız hocam Arctis serisinden de alabilirsiniz güzeldir ses kalitesi.Yok hocam sürücüleri steelseries yada diğer markalar gibi uzun ömürlü ürün değil ses kaliteside belli tercih etmem.
Aslında 9200TL va şuan Nova pro almamak için zor tutuyorum ama PC parçası alacağımdan bakamıyorum onu alsam başka kulaklık bakmaya gerek kalmaz.
Bence de artcis serisi hem rahat hem de ses kalitesi gayet iyi hikayeli filan oyunlar oynuyorsanız sizi rahatsız etmez uzun kullanimdaPC parçası alıcaksanız hocam Arctis serisinden de alabilirsiniz güzeldir ses kalitesi.
Onu kullandım hocam 3 sene önce ama kablosuz olmadığından almamam onu Nova 4 kablosuz birde artic 7 dediniz onlarda ne bar atın linki bakayim.2k aşağısına Arctis Pro var mesela.
Driver da kalitelidir SteelSeries'in.
Arctis Pro Wireless versiyonu var hocam ama kullanmışsınız.Onu kullandım hocam 3 sene önce ama kablosuz olmadığından almamam onu Nova 4 kablosuz birde artic 7 dediniz onlarda ne bar atın linki bakayim.
Kullandım eski model almak istemem 3 sene geçti üzerinden.Arctis Pro Wireless versiyonu var hocam ama kullanmışsınız.
Typ-c var bunda ses etkilemesin.Arctis Pro Wireless versiyonu var hocam ama kullanmışsınız.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-1-usb-c-gaming-oyuncu-fiyati,1528920816.html
Arctis 7+