Neler Yeni

Kablosuz kulaklık tavsiyeleri

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Xrexy
Bütçe
1100
1100 liralık bir bütcem var son zamanlarda kulaklık kafasına göre sapıttığı için yeni bir kulaklık alma yolundayım. kablosuz dongle lı olan bir kulaklık olsun ve kumaş olsun. suni deri hep dökülüyor.
şuanlık aklımda kalan tek model fuxi-h3. onada sesi dışarı çok salıyor gibi yanıtlar vardı. buyüzden buraya başvurmak b planı gibi birşeydi.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Ali
1100 liralık bir bütcem var son zamanlarda kulaklık kafasına göre sapıttığı için yeni bir kulaklık alma yolundayım. kablosuz dongle lı olan bir kulaklık olsun ve kumaş olsun. suni deri hep dökülüyor.
şuanlık aklımda kalan tek model fuxi-h3. onada sesi dışarı çok salıyor gibi yanıtlar vardı. buyüzden buraya başvurmak b planı gibi birşeydi.
Bence bu forumda konu açma kulaklıktan anlayan kimse yok burada en az 5 tane konu açtım kulaklıkla ilgili bakan yok.

xrexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Xrexy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bu forumda konu açma kulaklıktan anlayan kimse yok burada en az 5 tane konu açtım kulaklıkla ilgili bakan yok.
doğrudur. bir konuda zaten maks 5 mesaj görüyorum. maalesef yeşil forum kadar popürler değil ve çoğu bu konuda bilinçli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,304
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom