Hocam kontrol ettim devam ediyor. Ama satıcıyı hepsiburada yapmak gerekiyor. Nedense paylaş diyince tekil olarak en ucuz mağazaya yönlendiriyor.2al 1 öde yok. Ya da bitmis
Hocam satıcı nasıl hepsiburada yapılıyor yapamadım bir türlüTeşekkürler. aldım. 75 TL kupon çıktı sol üstte onada dikkat edin düşünce 224 TL oldu 2 adet. Alıntıyı görüntüle
Nasıl yapılıyorHocam kontrol ettim devam ediyor. Ama satıcıyı hepsiburada yapmak gerekiyor. Nedense paylaş diyince tekil olarak en ucuz mağazaya yönlendiriyor.
Hocam sepete 2 tane ekleyince normal fiyat çıkıyor nasıl yapacaz Hepsiburada satıcı
hocam bu linki kullanarak girin ürüne gidin satıcı hepsiburada olarak açılıyor telefondan almayı deniyorsanızda arama yerine "throne" yazınca direk kampanya çıkıyor o şekilde girin
Teşekkürler.Bu linkle girin.oluyor.
ürün sayfasında sağ tarafta hepsiburada satıcısı yazan yerin altında ürüne git yazıyor siyah rengi kalmamış beyaz olandan ürüne gidebilirsiniz.Hocam satıcı nasıl hepsiburada yapılıyor yapamadım bir türlü
2 al bir öde nasil uygulanıyor peki arkadaşa lazımürün sayfasında sağ tarafta hepsiburada satıcısı yazan yerin altında ürüne git yazıyor siyah rengi kalmamış beyaz olandan ürüne gidebilirsiniz.
hocam sepete iki tane hepsiburada satıcısından atıyorsun. Otomatik fiyat düşüyor. Görseldeki gibi görünüyor.2 al bir öde nasil uygulanıyor peki arkadaşa lazım
Tamamdır deniyorumhocam sepete iki tane hepsiburada satıcısından atıyorsun. Otomatik fiyat düşüyor. Görseldeki gibi görünüyor.