logitech g pro x superlight wireless, steelseries aerox 3 wirelessKablosuz mouse önerisi yapar mısınız f/p olacak şekilde.
Ninjutso katana superlightKablosuz mouse önerisi yapar mısınız f/p olacak şekilde.
Aerox 3 kullanıyorum. Öneririm.Aerox 3 , 960 lira alınır mı veya 2. El kategorisinde g502 hero alınır mı
aerox 3 wireless kullanıyorum, haziran ayında yanlış hatırlamıyorsam indirime girmişti 700-800 civarıydı sanırım fiyatı, tekrar girerse düşünebilirsin, 2. el de genel olarak mouse almaya sıcak gözle bakmıyorum.Aerox 3 , 960 lira alınır mı veya 2. El kategorisinde g502 hero alınır mı
960 liraya çök. normalde model o wireless al derdim ama 2 sene boyunca 900 liranın üstünde çıkmayan mouse son bir ayda biraz daha koyarsan aerox 3'ten daha güzeldirAerox 3 , 960 lira alınır mı veya 2. El kategorisinde g502 hero alınır mı
2.ele illa bulaşcaksan risk alarak 1 senelik g pro superlightları 1k'ya alabilirsin sıfır olarak model i wireless en iyisi, aerox 3'te iyi bir seçim. rampage fury z'de bakabilirsinAerox 3 , 960 lira alınır mı veya 2. El kategorisinde g502 hero alınır mı