Neler Yeni

🔥İndirim KABLOSUZ + USB RF MEKANİK RED SWİTCH KLAVYE 600TL

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet
Ben bu yıl Aliexpressten hiç sipariş vermedim amazon hepsiburada ve trendyol(azeri) den sipariş geçtim sadece de bu klavyeyede çok ihtiyacım var. ilk alışveriş indiriminden nasıl alabilirim bu ürünü yardımcı olabilir misinz
Hocam üye olun yeni hesap açıp ama eski hesaptan çıkın başta. Sonra alın yani çok bir olayı yok. Daha 3 hafta evvel aldım yeni hesap açtım adresi girdim tc falan geldi ürün daha yeni. Sorun yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

vpn e gerek var mı? sadece yandexten gmail açıp kaydolsa yeterli olur mu?
Ben de vpn sorunu olmadı hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Vergilerle beraber 800TL'y geliyor
ürün 434 tl gözüküyor + 182 tl vergisi ile 600 tl gözüküyor bende kargoda ücretsiz denmiş

Hocam üye olun yeni hesap açıp ama eski hesaptan çıkın başta. Sonra alın yani çok bir olayı yok. Daha 3 hafta evvel aldım yeni hesap açtım adresi girdim tc falan geldi ürün daha yeni. Sorun yok yani.

Ben de vpn sorunu olmadı hiç.
deniyeceğim

GirayHan

80+ Platinum
2. hesabtan almak için nasıl açabilirim hesabı bir tane denedim hesabı devre dışı bıraktı
YANDEX mail aç hocam. daha sonra ip resetle modeme res at. gizli bir tarayıcı sekmesi aç hesabı oluştur ve al.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bilmediğimden soruyorum bu çirkin klavyeler neden bu kadar pahalı ve çok satıyor bilek desteği yok şekli bişeye benzemiyor oyun içinmi bunlar?
Çirkinlik göreceli tabii 😄 bunlar pahalı değil hatta bulabileceğin en ucuz mekanik, hot swappable, 3lü bağlantıya sahip olan ve de az yer kaplayan kompakt klavyeler. Pahalı gelmesi ise alım gücüyle alakalı ne yazık ki...

İceWolf

80+ Silver
Çirkinlik göreceli tabii 😄 bunlar pahalı değil hatta bulabileceğin en ucuz mekanik, hot swappable, 3lü bağlantıya sahip olan ve de az yer kaplayan kompakt klavyeler. Pahalı gelmesi ise alım gücüyle alakalı ne yazık ki...
3 lü bağlantı değil galiba bu. wifi/bluetooth var sadece görünüyor.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

İceWolf

80+ Silver
3 cihaz değil mi bu hocam? 1 adet usb veya type c 2 adet de bt değil mi? Aralarında geçiş yapıyorsun bağlayarak
Kablolu bağlantısı yokmuş bunun. Zaten 2xAAA pilli olan model ve sadece kablosuz bağlantıları var.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Alınır mı ?

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Bilmediğimden soruyorum bu çirkin klavyeler neden bu kadar pahalı ve çok satıyor bilek desteği yok şekli bişeye benzemiyor oyun içinmi bunlar?
ucuzlar dost normalde biliyorsun bizim ekonomimiz iyi olduğu için dolar yüksek ve vergiler fazla .

Top Bottom