Neler Yeni

Kablosuzda büyük problem

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
Muhammet Kürkçü
100/8 Bir internet kullanıyorum kablolulda bu hızın tamamını gayet iyi bir şekilde ping veya kopma olmadan alabiliyorum ama wifi için bunları söyleyemeyceğim. wifida çok büyük problemlerim var. kimse bağlanmadığında gece saat 5 falan 80 mbps aldığım hatırlıyorum ama bu kesinlikle gün içinde geçerli olmuyor. Gün içinde 50 mbps ile 3 mbps (çok dengesiz) civarı görüyorum.Ve çok fazla hız düşüklüğü oluyor. hızım 50kpbs kadar düşüyor ve 1 2 dk boyunca böyle kalıyor ve bu sık sık oluyor (10dk da bir). Ping desen Allaha emanet 200ms ile 1000ms arası kafasına göre oynuyor. kullanıcının az olduğu şansımın güldüğü günler bu sorunları daha az görüyorum. Bundan önce Türk telekom kullanıyorduk ve yine türk telekomun baya eski bir modemini(tilgin hg2331) kullanıyorduk o zaman 24 mbps kullanıyorduk ve gerçekten hiçbir sorun yoktu şimdi Türknet kullanıyoruz modemmi türktelekom verdi modemin modeli şu ZTE ZXHN H298A
Evdeki diğer cihazları denediğimde yine bu sorunlar var ama bir tık az sorun yaşıyorsun. cihazım 5ghz yi desteklemiyor
Evet sizce ne yapmalıyım bir router mı almalıyım yoksa modemi siz ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,918
Üyeler
168,057
Son üye
lettuceboy
Top Bottom