Neler Yeni

Kaç Saat Ders Çalışmalıyım?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Selamlar, üniversite sınavına hazırlanıyorum. 11. sınıfım ve 12.ye geçicem. TYT çalışmaya başladım, bir program çıkardım ve ona göre ilerliyorum. Günde ortalama 6-7 saat çalışıyorum. Fakat sanki bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Soru çözerken soruları çoğunlukla doğru çözüyorum, yeni gördüğüm konuda da böyle ama bir eksiklik var gibi. Sanırım konuları yeni görmeye başladığım ve daha geçen Pazartesi başladığım için.
Bu süreçte tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı, günlük bu saatlerde çalışmak yeter mi?

Crucal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Miraç Sağır
Bende bu sene üniversite sınavına gireceğim ve günde neredeyse 6 saat ders çalıştım. Bence gayet yeterli. Haftada 1 tyt denemesi mutlaka çöz ve 1- 2 ay sonrada ayt çözmeye başla. Yani haftanın 6 günü ders 1 günü deneme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayt çözmeye başladığında 5 gün ders 2 gün deneme.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu sene üniversite sınavına gireceğim ve günde neredeyse 6 saat ders çalıştım. Bence gayet yeterli. Haftada 1 tyt denemesi mutlaka çöz ve 1- 2 ay sonrada ayt çözmeye başla. Yani haftanın 6 günü ders 1 günü deneme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayt çözmeye başladığında 5 gün ders 2 gün deneme.
Açıkçası TYT Türkçe netlerim iyi sayılır. Paragrafta 20'de 18 yapıyorum henüz hiç paragraf çalışmadan. Ama diğer derslerin denemelerine Temmuz'da, yani 1 ay konu öğrendikten sonra başlamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Selamlar, üniversite sınavına hazırlanıyorum. 11. sınıfım ve 12.ye geçicem. TYT çalışmaya başladım, bir program çıkardım ve ona göre ilerliyorum. Günde ortalama 6-7 saat çalışıyorum. Fakat sanki bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Soru çözerken soruları çoğunlukla doğru çözüyorum, yeni gördüğüm konuda da böyle ama bir eksiklik var gibi. Sanırım konuları yeni görmeye başladığım ve daha geçen Pazartesi başladığım için.
Bu süreçte tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı, günlük bu saatlerde çalışmak yeter mi?
Yeter dostum altına düsme iyi bir oran hatta ben mezunum ben dahi günde 10 11 saat calısıyorum ortalama. Yeni başlayanlar 3-4 saat ile başlayabilir. Eksik hissetmen tamamen vesvese Doğrularında bunu kanıtlıyor zaten
kanıtlıyor kanıtla (Ünlü daralması) buda bir kücük not olsun ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,687
Üyeler
168,669
Son üye
PuppetMasterr16
Top Bottom