Neler Yeni

Kaçak Tablet ve Telefon alınır mı?. Nereden alabilirim?

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
Merhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı fiyattır herhalde. Asıl konuya gelelim, ben yukarıda da bahsettiğim gibi ders çalışmak istiyorum, bundan ötürü geniş ekran tablet istiyorum aklımda Xiaomi Pad 5 var ama daha bakıyorum. Yani uzun lafın kısası zaten garantisi falan yok. Yani tablet bulabilir miyim?. Telefoncularda var mıdır? Yoksa baya uğraşmam mı gerekiyor?. Eğer alabileceğim bir yer varsa yada yerler söyler misiniz. Umarım alabilirim.

Ripperr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
TARIK akyuz
Kanka benim arkadaşım kacak telefon almıştı baya uğraşmıştı gitmediği telefoncu kalmamıştı tabi şans işi

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka benim arkadaşım kacak telefon almıştı baya uğraşmıştı gitmediği telefoncu kalmamıştı tabi şans işi
Ne problem yaşamıştı?. IMEI umrumda değil tablet alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim sınıfta 4 kişinin falan kaçak telefonu var

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
aga kaçak telefon ne yav nasil alınıyor

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Merhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı fiyattır herhalde. Asıl konuya gelelim, ben yukarıda da bahsettiğim gibi ders çalışmak istiyorum, bundan ötürü geniş ekran tablet istiyorum aklımda Xiaomi Pad 5 var ama daha bakıyorum. Yani uzun lafın kısası zaten garantisi falan yok. Yani tablet bulabilir miyim?. Telefoncularda var mıdır? Yoksa baya uğraşmam mı gerekiyor?. Eğer alabileceğim bir yer varsa yada yerler söyler misiniz. Umarım alabilirim.
yurtdışından tablet alsan da normal kullanırsın bir problem çıkmaz. telefonun imei sıkıntısı oluyor sadece.

Ripperr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
TARIK akyuz
Ne problem yaşamıştı?. IMEI umrumda değil tablet alacağım.

Bizim sınıfta 4 kişinin falan kaçak telefonu var
Yanlış hatırlamıyorsam durduk yere ekran kartı yanmıştı ama tablet se al gitsin

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Genelde Çin'den ve Hindistan'dan toplu aldıkları telefonları kutularından çıkarıyorlar, telefonlar bir istif şarj aletleri bir istif kablolar bir istif şeklinde ayırıyorlar, sınırdan bir şekilde (artık eşşek sırtında mı kamyon kasasında mı nasılsa) geçiriyorlar, sonra da vergisiz olarak satıyorlar. Özellikle doğu bölgelerde çok yaygındı, artık Facebook grupları ve fiziksel mağazalar üzerinden dönüyor iş. Ara sıra polis baskın yapıyor el koyuyor.

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka söyle düşün. iPhone 13 pro max normalde vergisiz 14.000TL. ama vergi ile 27.000TL. Her şey aynı sadece başka ülkeden geliyor. Telefonda IMEI kaydı yaptırman lazım. Ya gidiceksin eski telefonun IMEI'ni atarsın ya da pasaport'a kayıt yaparsın.

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Genelde Çin'den ve Hindistan'dan toplu aldıkları telefonları kutularından çıkarıyorlar, telefonlar bir istif şarj aletleri bir istif kablolar bir istif şeklinde ayırıyorlar, sınırdan bir şekilde (artık eşşek sırtında mı kamyon kasasında mı nasılsa) geçiriyorlar, sonra da vergisiz olarak satıyorlar. Özellikle doğu bölgelerde çok yaygındı, artık Facebook grupları ve fiziksel mağazalar üzerinden dönüyor iş. Ara sıra polis baskın yapıyor el koyuyor.
Vay anasını hiç denk gelmedim ben eyw

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
Yanlış hatırlamıyorsam durduk yere ekran kartı yanmıştı ama tablet se al gitsin
Tamam teşekkür ederim bilgi için. Peki alabileceğim yer biliyor musun?. Sence telefoncularda var mıdır?. En kötü Eminönü falan oraya gidicez. Ama yarın okul çıkışı bizim mahalledeki telefonculara soracağım. Fakat var dersen gönlüm rahat eder.

yurtdışından tablet alsan da normal kullanırsın bir problem çıkmaz. telefonun imei sıkıntısı oluyor sadece.
Tamam çok teşekkür ederim bilgi için

Ripperr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
TARIK akyuz
Tamam teşekkür ederim bilgi için. Peki alabileceğim yer biliyor musun?. Sence telefoncularda var mıdır?. En kötü Eminönü falan oraya gidicez. Ama yarın okul çıkışı bizim mahalledeki telefonculara soracağım. Fakat var dersen gönlüm rahat eder.

Tamam çok teşekkür ederim bilgi için
Kankam hiç kacak satan bir yer tanımıyorum ama eminönünde illaki vardır

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
Artık Türkiye ekonomisinden ötürü herkesde var. Polis artık bıraktı sayılır.

Kankam hiç kacak satan bir yer tanımıyorum ama eminönünde illaki vardır
Tamam o zaman öyle yapacağım.
Bilgi için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Mert

80+ Silver
Tablette fiyat farkı neredeyse yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular