Neler Yeni

Kadıköy Belediyesi'nin almış olduğu skandal karar!

Besim Tibuk

80+ Gold

TSK'nın Suriye'deki terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyonuna 'Sömürgeci faşist Türk devleti' diyen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'nun (SGDF) Kadıköy Belediyesi'ne ait salonda 'genel kurul' düzenlediği öğrenildi.

image_750x_616ae385a89c4.jpg

PYD/YPG destekçisi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na (SGDF) “genel kurul toplantısı” için Kadıköy Belediyesi'nin salonu verildiği öğrenildi.

Türkiye için “Sömürgeci faşist Türk devleti” ifadelerini kullanan örgütün, belediye salonunda toplantı yaptığı haberi örgütün sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

SGDF adına 5 Ekim'de yapılan Twitter paylaşımında, Kadıköy Belediyesi'ne ait salondan pozlar veriliyor ve şu ifadeler yer alıyor:

“10. Genel Kurulumuzu başarıyla tamamladık. Suruç şehitlerimiz başta olmak üzere, devrim ve sosyalizm şehitlerimizin izinden yürüyerek gençliği özgürlüğün safında örgütleyecek ve faşizmi yeneceğiz! Yaşasın özgürlük, yaşasın sosyalizm! #ZafereKadarDaima”

SGDF'nin başka bir sosyal medya paylaşımında TSK'nın PYD/YPG'ye yönelik operasyonunda öldürülen Kerem Pehlivan'ı şu ifadelerle andığı görüldü:

image_750x_616ae322c2753.jpg

Kaynak: https://www.veryansintv.com/turkiye...rk-devleti-diyen-orgute-belediye-salon-vermis
Katillerin Twitter hesabı: https://twitter.com/sgdf_iletisim
Haberi yeşil forumda gördüm ve kaynaktan buraya alıntıladım.
Parti olarak algılamayın lütfen, bu kansızlıktır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
böyle adamlar yüzünden kendilerin idolları sözde peşinde gittikleri bazı önemli adamların saygısı nı millete karşı düşüriyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
LGBT bayrağı ne alaka abi ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
ben bu konular hakkında konuşursam kesin perma yerim yazık diyip konuyu kapatıyorum

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunları görünce faşist olup, gaz odalarına bunları sokmak geliyor.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Şuraya bomba atsan kaybedilen tek şey bomba olur

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam bu Sözde federasyonu ne zaman satacaksınız? Geç kalmış olabilirsiniz tabii

Top Bottom