Neler Yeni

Kadıköy'de Acayip Olay: İki Miyav = Bir Mama :)

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
1 yıl öncesinde yaşanmış ama şimdi gördüğüm, çok hoşuma giden ve içimi ısıtan, kalbimi eriten bir haberle karşınızdayım.
NOKTA ile tanışın. Kendisi, Kadıköy'deki marketlerin ve sokakların ''Dilenci Kedi''si.

Gözüne kestirdiği bir müşteriye gidiyor, ya miyavlıyor, ya şirinlik yapıyor ya da bayılma numarası yapıyor!
Ve dikkatinizi çektiği anda sizi MAMA REYONUNA götürüyor ve PATİSİ İLE MAMAYI GÖSTERİYOR,
ve sanki kendisi ödüyormuş gibi mamasını alan müşteri ile kasaya ilerliyor. :love::love: ❤️ ❤️

Eğer bu arkadaşımızı görürseniz, bir mamayı eksik etmeyin, arkadaşlar! Onlar da bizim gibi birer canlı. :)

Ekler

• FenomenKediNokta.png
    FenomenKediNokta.png
    311.4 KB · Hit: 33
Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dünyayı makineler değil kediler ele geçirecek. Skymeow

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Yenibosna metroyu kullandığım zamanlarda orada siyah bir kedi vardı. Çantamda her zaman mama taşıdığım için her gördüğümde mama verirdim. Birlikte 3-4 dakika oturup takılırdık. Daha sonradan bu kedi beni tanımaya başladı. Otobüsten ineceğim yere kadar öğrendi, her sabah beni orada bekledi. 1 yıl boyunca buna devam ettik. Sonra bir gün o kedi gelmedi. Her yere baktım, araştırdım ama bulamadım. 2 ay boyunca aynı yere mama bırakmaya devam ettim ama olmadı. Aradan 4 yıl geçti ama o kediyi hala unutamadım. Bu videoyu görünce aklıma o geldi. Umarım iyisindir Gece.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu kediler var ya her şeyi anlıyor her şeyden de haberleri var, çok kurnazlar. Bizim kedi de babamı bir güzel kandırıyor. Geçen gün kargo geldi, bir koli konserve çıktı içinden. Kedi için mamaymış, içinde Tavşanlı, Sığıretli, Ördekli vs bir sürü çeşit. Benim yemediğim şeyleri kedi yiyor 😂😂

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dünyayı makineler değil kediler ele geçirecek. Skymeow
Aynen yaa. Allah sonumuzu hayır etsin! 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yenibosna metroyu kullandığım zamanlarda orada siyah bir kedi vardı. Çantamda her zaman mama taşıdığım için her gördüğümde mama verirdim. Birlikte 3-4 dakika oturup takılırdık. Daha sonradan bu kedi beni tanımaya başladı. Otobüsten ineceğim yere kadar öğrendi, her sabah beni orada bekledi. 1 yıl boyunca buna devam ettik. Sonra bir gün o kedi gelmedi. Her yere baktım, araştırdım ama bulamadım. 2 ay boyunca aynı yere mama bırakmaya devam ettim ama olmadı. Aradan 4 yıl geçti ama o kediyi hala unutamadım. Bu videoyu görünce aklıma o geldi. Umarım iyisindir Gece.
Bizim de sarman bir kedi vardı, böbreği yetmedi ama 3 yıl sonrasında... Allah'a emanet canım Mırmır'ım...!

Bu kediler var ya her şeyi anlıyor her şeyden de haberleri var, çok kurnazlar. Bizim kedi de babamı bir güzel kandırıyor. Geçen gün kargo geldi, bir koli konserve çıktı içinden. Kedi için mamaymış, içinde Tavşanlı, Sığıretli, Ördekli vs bir sürü çeşit. Benim yemediğim şeyleri kedi yiyor 😂😂
Tabii canım! Bizden lüks yaşıyor kediler! Ördekli, mördekli yok efendim tavşanlı. Milyonerler gibi yiyorlar valla! 😂 ❤️

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bizim Adana metrosunda Vilayet ve Hastane istasyonunda orayı mesken edinmiş kediler var. Olm bir tatlılar görsen. Ama biri var ki çok asaletli ve kibirli hanım efendi. Hiç yüzüne bakmıyor lan insanın. Oradaki güvenlik kızıyor pati atmak yok diye geri çekiliiyor.

Bu arada kedi paylaşmayın ya. Kedileri aşırı seviyorum. Geçen metroda görünce eve gitmem gerekirken oturdum yarım saat oynadım sevdim. Terapi gibiydi.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim Adana metrosunda Vilayet ve Hastane istasyonunda orayı mesken edinmiş kediler var. Olm bir tatlılar görsen. Ama biri var ki çok asaletli ve kibirli hanım efendi. Hiç yüzüne bakmıyor lan insanın. Oradaki güvenlik kızıyor pati atmak yok diye geri çekiliiyor.

Bu arada kedi paylaşmayın ya. Kedileri aşırı seviyorum. Geçen metroda görünce eve gitmem gerekirken oturdum yarım saat oynadım sevdim. Terapi gibiydi.
Zaten evinde kedi olanlar daha mutlu ve mesut yaşıyormuş, öyle diyorlar. Huzur ve sakinliğin simgesi zaten kediler.

Oooo hanfendiye bak, asalete, kibre bak. Ahahaha!

Top Bottom