Neler Yeni

Kafada aşırı kaşınmaya kepeklenme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kavunmandalinauzumayva
Kafam asiri kasiniyo derimde sanki yara var gibi bide cok çabuk yaglaniyo bide daha 3 gün öncesine kadar tertemiz olan saçım kepeklenmeue başladı ve saçımı banyo kafa masajı aleti ile yıkarken döküldüğünü görüyorum ne yapmalıyım (Ergenim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kafam asiri kasiniyo derimde sanki yara var gibi bide cok çabuk yaglaniyo bide daha 3 gün öncesine kadar tertemiz olan saçım kepeklenmeue başladı ve saçımı banyo kafa masajı aleti ile yıkarken döküldüğünü görüyorum ne yapmalıyım (Ergenim)
Yani bı kazisam saçımı tırnaklarıyla rahaticam gibi öyle kasiniyo (banyodan önce ssonra fark etmez hep)

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
yanma gibi bi his varsa egzamadır muhtemelen. beslenme şeklini değiştir

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
çay ağacı sabunu kullan saçında ben öyle yaptım veya bıttım sabunu ama çay ağacı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
Ne yemeliyim misal yada ne yememeliyim kilolu da değilim fast food abur cubur da yok bende
bağırsak düzeninden veya karaciğer sorunundan kaynaklı diye biliyorum. alkali beslenme şeklini bir araştır sonra hastanede detaylı bir kan testi yaptırırsın. geçici çözümler için şampuanı bırak doğal sabunlar kullanmaya çalış

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yanma gibi bi his varsa egzamadır muhtemelen. beslenme şeklini değiştir
Bendede var beslenme şeklim düzgün streste baya etkili doktora görünmesi en garantisi bende randevu bulursam doktora gideceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
Bendede var beslenme şeklim düzgün streste baya etkili doktora görünmesi en garantisi bende randevu bulursam doktora gideceğim
yağlı ciltlerde daha yaygın diye biliyorum bu cilt düzenleyici uzun vaadede kullanılan haplar faydalı olur mu acaba.. doktorlar genelde teşhisi koyup losyon şampuan yazıyor gönderiyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yağlı ciltlerde daha yaygın diye biliyorum bu cilt düzenleyici uzun vaadede kullanılan haplar faydalı olur mu acaba.. doktorlar genelde teşhisi koyup losyon şampuan yazıyor gönderiyor.
Cildim yağlı evet Yüz temizleme ürünü kullanıyorum o eski yağlılık yok yüzümde ancak kafamda tonla şampuan denedim bi losyonluyu denemedim onun içinde önce doktora gitmem gerek ancak doktor eksiğimiz çok olduğundan randevu bulamıyorum

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bı kazisam saçımı tırnaklarıyla rahaticam gibi öyle kasiniyo (banyodan önce ssonra fark etmez hep)
Bende de dönem dönem oluyor kepeklenme ve saç dipleri kabuklasıyor.

Çok kötü isie durum saçlarını kestir saç hava alınca rahatlıyorsun.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın

Bu iki şampuan gayet güzel ikisini de kullandım alttaki vichy de çok kimyasal var ama çözmediği sorun yok 1 ay kullanıp ara verirsen sorun olmaz üsteki daha bütçe dostu ve daha az kimyasal içeriyor normal kepeklenme ve kaşıntı için izdermayı aşırı kepeklenme ve kaşıntı için vichy iyi gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,598
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88
Top Bottom