Neler Yeni

Kafam Karışık | Tavsiye Lazım

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş

Bu sistem ile kaç FPS alınabilir? (GTAV,CSGO,LOL)

Yayın yapılabilir mi?

Fiyatını ne kadar hakeder?

Arkadaşlar malum durumdan dolayı babam başka siteden almama izin vermiyor ve maalesef ki bu sistemi alacak gibi duruyorum.
Çok Çok fena kazık yersin. 1050ti oyunlarda iyi ama uzun süre kullanacaksan alma. kuzenim msi olan versiyonunu aldı bu pc nin. yayına drop giriyordu toplama sistem almalısın

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
Çok Çok fena kazık yersin. 1050ti oyunlarda iyi ama uzun süre kullanacaksan alma. kuzenim msi olan versiyonunu aldı bu pc nin. yayına drop giriyordu toplama sistem almalısın

GameGaraj sistemlere ne düşünüyorsunuz?

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
İtopyadan, hepsiburadadan, n11'den, vatan bilgisayardan şikayet yok mu sanıyorsunuz :)

En azından Kurumsal'lar hem resmiyette hemde faaliyette bugüne kadar hepsiburada'dan 200 den fazla alışveriş yaptım ancak 1 veya 2 tanesinde bir elin parmağını geçmeyecek kadar sıkıntı çıkmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
En azından Kurumsal'lar hem resmiyette hemde faaliyette bugüne kadar hepsiburada'dan 200 den fazla alışveriş yaptım ancak 1 veya 2 tanesinde bir elin parmağını geçmeyecek kadar sıkıntı çıkmıştır.
Bence babanla birleşip birleştirebilirsiniz bende hiç yapmadım mümkünse el sürmek istemem ama yaparım en azından donnaım arşivinin sistem birleştirdiği videolar var onları seyret anlatıyor orda.
(Bende Hepsiburada'da bir sorun var ne yazsam ana sayfaya atıyor.)

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
GameGaraj sistemlere ne düşünüyorsunuz?
Bence işlemci 3600 olsa daha iyiymiş. 200tl farkla daha iyi performans alabilirsin. ve yeni oyunlarda 16gb ram şart gibi 8gb yetersiz kalıyor. ekran kartı güzel. ama anakart kötü. 2666MHz hız destekliyor. ama senin ram 3000MHz yani ram a boşa para vermiş olacaksın. ve aynı zamanda amd işlemci takamazsın. özetle: anakart kötü ram yetersiz ekran kartı iyi işlemci daha iyi olabilirmiş. önermiyorum.

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
Bence işlemci 3600 olsa daha iyiymiş. 200tl farkla daha iyi performans alabilirsin. ve yeni oyunlarda 16gb ram şart gibi 8gb yetersiz kalıyor. ekran kartı güzel. ama anakart kötü. 2666MHz hız destekliyor. ama senin ram 3000MHz yani ram a boşa para vermiş olacaksın. ve aynı zamanda amd işlemci takamazsın. özetle: anakart kötü ram yetersiz ekran kartı iyi işlemci daha iyi olabilirmiş. önermiyorum.

Bunun için?

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer

Genelde 3000mhz ramler 2666mhz ramlerle ya çok yakın ya daha ucuz dostum :)

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş

Bunun için?
İşlemci güzel. Ramlar 16GB ve 3200MHz güzel. anakartın ise 4133MHz kadar çıkabiliyor anakart da güzel. ekran kartını çok araştırmadım daha çok 5700 modelini biliyorum ona bakıp dönüş yapacağım. sistem güzel. alabilirsin

Top Bottom