Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
Biraz şişkinlikten zarar geleceğini sanmıyorum.Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
Kardeşim sğalıkta doktor dışına güvenmeyin sağlık konusu bunun için değil .Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
Önemli bişey olabilir mi diye sordum forumda senin gibi her şeyi saçma demeyen kişilerin olduğunu düşünürek.Ne yapayım? İlk yardım mı? Saçma sapan konular açmayın, hastaneye git.
Şiddetine bağlı. Eğer çok sert vurmadıysanız buz kompresi uygulayın. Ama sert ve köşe bir yere geldiyse tehlike oluşturabilir.Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
NEREDEN BİLELİM ALLAH AŞKINA NE KADAR ŞİDDETLİ VURDUĞUNU?Önemli bişey olabilir mi diye sordum forumda senin gibi her şeyi saçma demeyen kişilerin olduğunu düşünürek.
Teşekkürler dostum değerli cevabın için buz koydum biraz indiŞiddetine bağlı. Eğer çok sert vurmadıysanız buz kompresi uygulayın. Ama sert ve köşe bir yere geldiyse tehlike oluşturabilir.
Tamam kardeşim görmezden gelNEREDEN BİLELİM ALLAH AŞKINA NE KADAR ŞİDDETLİ VURDUĞUNU?
Vallaha bir gün denk gelecek çok ağır konuşup uyarı yiyeceğim buradan.
Ne olacak kanka Allah için hiç mi kafamnı çarpmadın daha önce buz fln koy yada hastaneye git.Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?