Kafamı çarptım yardım edin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
Biraz şişkinlikten zarar geleceğini sanmıyorum.

Beyler balkonda yatıyordum sandalyeye dayandım sandalye kayınca kafamı yere çarptım biraz şişti sıkıntı olur mu?
Kardeşim sğalıkta doktor dışına güvenmeyin sağlık konusu bunun için değil .
Doktora gidin.
Burası hastane değil.

Şiddetine bağlı. Eğer çok sert vurmadıysanız buz kompresi uygulayın. Ama sert ve köşe bir yere geldiyse tehlike oluşturabilir.

Önemli bişey olabilir mi diye sordum forumda senin gibi her şeyi saçma demeyen kişilerin olduğunu düşünürek.
NEREDEN BİLELİM ALLAH AŞKINA NE KADAR ŞİDDETLİ VURDUĞUNU?
Vallaha bir gün denk gelecek çok ağır konuşup uyarı yiyeceğim buradan.

Şiddetine bağlı. Eğer çok sert vurmadıysanız buz kompresi uygulayın. Ama sert ve köşe bir yere geldiyse tehlike oluşturabilir.
Teşekkürler dostum değerli cevabın için buz koydum biraz indi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NEREDEN BİLELİM ALLAH AŞKINA NE KADAR ŞİDDETLİ VURDUĞUNU?
Vallaha bir gün denk gelecek çok ağır konuşup uyarı yiyeceğim buradan.
Tamam kardeşim görmezden gel

Sandalyeden kayıp kafanı çarpınca burada konu açmak aklına nereden geliyo olabilir ki?
Hafifse buz koyarsın geçer, ağırsa hastaneye gidersin.

Bu forumda neden herkes doktor arıyor ? millet kafayı yemiş artık yavaş çarptım bir şey olur mu ? hızlı çarptım bir şey olur mu ? para yuttum bir şey olur mu ? kardeşim iban gönderim o zaman, kontrol ücreti 150 tl parayı gönder cevabı al

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri