Neler Yeni

Yardım Kaft Çanta Kullanan Var Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Dostlar selam,
Yıllardır kullandığım sırt çantamdan artık bıktım ve hem tarz hem de kullanışlılık açısından iyi bir çanta arayışındaydım. Karşıma kaft firması çıktı. Ürünleri biraz pahalı ancak güzel. (Bu ürün 1.900₺)

Kullanım yerim ise; Yüksek lisansa başladım. Haftada 2 kere okula gideceğim, ekstra olarak sürekli bisiklet süren biriyim. Bunların dışında dışarıda kombine uyan da bir çanta olsun istiyorum.

Bunun için öneriniz var mı yoksa bu alınabilir mi? Deneyimi olan kullanıcıların yorumlarına açığım.
1740564034224.png

1740564243782.png

r4NG3r

80+ Silver
gereksiz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bisiklet sürerken bu kullanışlı olmaz gibi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Selim
Dostlar selam,
Yıllardır kullandığım sırt çantamdan artık bıktım ve hem tarz hem de kullanışlılık açısından iyi bir çanta arayışındaydım. Karşıma kaft firması çıktı. Ürünleri biraz pahalı ancak güzel. (Bu ürün 1.900₺)

Kullanım yerim ise; Yüksek lisansa başladım. Haftada 2 kere okula gideceğim, ekstra olarak sürekli bisiklet süren biriyim. Bunların dışında dışarıda kombine uyan da bir çanta olsun istiyorum.

Bunun için öneriniz var mı yoksa bu alınabilir mi? Deneyimi olan kullanıcıların yorumlarına açığım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha önce bu tarz çanta kullanan biri olarak markalı ve dayanıklı kumaşı olan ürünleri tercih etmekte fayda var bunun sebebi alt kısım zamanla aşınıyor ve delinme yapıyor bu yüzden alırken tabanına iyi bakın tavsiyem ürünü aldıktan sonra çantanın içinde ki taban kısmına yumuşak ped koyun ömrünü uzatirsiniz fiyatı da uygun

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Fırat Kaya
Dostlar selam,

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu ne dayı?

bunu kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce bu tarz çanta kullanan biri olarak markalı ve dayanıklı kumaşı olan ürünleri tercih etmekte fayda var bunun sebebi alt kısım zamanla aşınıyor ve delinme yapıyor bu yüzden alırken tabanına iyi bakın tavsiyem ürünü aldıktan sonra çantanın içinde ki taban kısmına yumuşak ped koyun ömrünü uzatirsiniz fiyatı da uygun
Benim de bir şey alıp uzun yıllar kullanma gibi bir alışkanlığım olduğu için dayanıklı ve fiyatını hak eden ürünlere yönelme ihtiyacım oluştu. Bu sebeple bunu alıp 5-6 sene rahat rahat kullanmak istiyorum o yüzden 1900₺ verilir gibi geldi bana da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ne dayı?

bunu kullan
İroni mi yaptınız anlamadım.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
Kaft zamanında kadıköy beşiktaş tayfaya özel sırf fakir fukara alsın diye ortaya çıkmış tarz sahibi bir markaydı. Gittikçe cihangir bebek kitlesi kullanmaya başlayınca popoları kalktı. Fiyatları günden güne yükseldi. İlk zamanlarda alınabilirdi ama şu an gereksiz bir harcama. Kumaşları çok hızlı kirleniyor ve müşteri hizmetleri fazla uyanık sanıyor kendilerini.

Kısacası alma.

Dolap’da Rains’in ürünlerine bakabilirsin.

Top Bottom