Neler Yeni

Kağıda Bakarak Dua Etmek

Arkadaşlar ben içimden gelenleri, duygularımı, hislerimi vs. ifade edemeyecek derecedeyim malesef. İletişim sıkıntısı var bi nevi. Normal bir şekilde ellerimi açarak dua etmeye çalışıyorum ama içimden gelenleri ifade etmede çok zorlandığım için dua ederken çok yerde takılıp kalıyorum. Ben de içimden gelenleri kağıda döküp kağıda bakarak dua etmeye çalışacağım. Yaptığım şey keyfi değil, sadece ifade edememe sıkıntısı var bende. Normalde bir insanla konuşmaya çalıştığımda da böyle oluyor. Sonuçta samimi bir şekilde yani içimden gelenleri söyleyeceğim duada. Böyle bir dua icabetini görür mü sizce?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konudan konuya değişir. Bazı hatlar kırılamaz. Bu bilgilendirmeyle beraber senin durumunda sorun yok. Niyet, samimiyet önemli.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Salih ÇARDAK
İçinden geçenler zaten dua hükmündedir. Ellerini açıp Allah'a yönelip içinden geçirmek dua için yeterli değil mi? İlla sesli ya dasessiz de olsa dile dökme şartı yoktur. Ha çok duan vardır, hepsini bir anda hatırlamaya zihnin müsade etmiyordur. O zaman yazıp bakılır o şekilde dua edilir.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam Allah kopya çektin duanı saymıyorum mu diyecek Allah aşkına ya. Allahın dinini öyle bir pazarlamış ki şarlatan tarikatlar insanı ibadetten korkar hale sokmuşlar. Allahın dini sana diyor ki su bulamadığında toprak ile teyemmüm edip kılabilirsin. Bu özgürlüğü veren senin nasıl ibadet ettiğine mi karışacak ? Sen yeter ki et de nasıl edersen et

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tabii ki olur önemli olan kalbindeki o güzel niyetler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,660
Üyeler
165,563