Neler Yeni

Kalbim mi sıkışıyor?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Gençler ara sıra oluyor bir kere olunca çok sık oluyor normal hafif nefes alırken bişey yok ama derin nefes alınca kalbimin orada sanki ksmikler çatlıyormuş gibi oluyor istemsizce gülesim geliyor bazen acıdığı için hemen refleks olarak geri veriyorum. Sizce bu kalple alakalı olabilir mi? Sigara veya başka bir şeye bağımlılığım yok tek bağımlılığım bilgisayar :D şimdi derin nefes alabiliyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu tarz ciddi şeyleri forumlara sormayın, doktora görünün.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz ciddi şeyleri forumlara sormayın, doktora görünün.
Ya valla doktora gitsem tuhaf tuhaf şeyler çıkacak hem üşeniyorum hemde farklı bişey diyip ilacı alıp farklı bir sorun çıkmasını istemiyorum daha gencim hocam bir fikir verebilecel var mı aynı sorunu yaşayan vs.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ya valla doktora gitsem tuhaf tuhaf şeyler çıkacak hem üşeniyorum hemde farklı bişey diyip ilacı alıp farklı bir sorun çıkmasını istemiyorum daha gencim hocam bir fikir verebilecel var mı aynı sorunu yaşayan vs.
E gençsen git görüş. Belki astım var yada başka bir şey. Bile eyiz ne olduğunu. Hele kahin bile değiliz yani.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Gençler ara sıra oluyor bir kere olunca çok sık oluyor normal hafif nefes alırken bişey yok ama derin nefes alınca kalbimin orada sanki ksmikler çatlıyormuş gibi oluyor istemsizce gülesim geliyor bazen acıdığı için hemen refleks olarak geri veriyorum. Sizce bu kalple alakalı olabilir mi? Sigara veya başka bir şeye bağımlılığım yok tek bağımlılığım bilgisayar :D şimdi derin nefes alabiliyorum.
Soğukta spor yaptıktan sonra genellikle olur. Ağrı ya da acı kalp bölgesinde değil de orta kısımlardaysa muhtemelen damarlar ile ilgili bir durum vardır fakat Mehmet Bey'in de dediği gibi bu tip durumlarda doktora gitmek en mantıklısı.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğukta spor yaptıktan sonra genellikle olur. Ağrı ya da acı kalp bölgesinde değil de orta kısımlardaysa muhtemelen damarlar ile ilgili bir durum vardır fakat Mehmet Bey'in de dediği gibi bu tip durumlarda doktora gitmek en mantıklısı.
Tamam bir ara giderim eyvallah

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
LGS döneminde olmuştu bende ,birde ergenliğin yeni başladığı zamanlardı . Çok sık oluyordu aynı anlattığınız gibi hiç bir sebep yokken . Çok telaş yapılacak bir durum yok . Ama içinizin rahat etmesi için bir doktora görünebilirsiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kalp sıkışmaları herkeste olan bir şey. Zorlayacaksın dostum. O derin nefesi alacaksın ki o saplantı geçsin.
Derin almazsan o saplantı devam eder. Eninde sonunda geçer de geçmesi biraz gecikir.

Bunun dışında sağlık sorunların varsa o zaman doktor yolu gözüküyor.

henry7444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Harun SOYSAL
Bu konu ile ilgili kötü bir tecrübem var pc başında çalışıyordum bundan 3 yıl önce eve geldiğimde ise bilgisayarda arkadaşlarla 4-6 saat arası oyun oynuyordum. Yani günlük 14-17 saat arası kesintisiz oturuyordum daha sonra bi gece vakti ara ara kalbimin üst kısmına batma gibi bişey oldu sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hastaneye gittiğimde ise kan tahlili verdim ve sonuç çıkmasını beklerken serum alıyordum bir süre sonra doktor geldi anjiyo yapmam gerekiyor dedi kanımda kalp krizi geçirince ortaya çıkan değerler sınıra çok yakınmış. Bi anda şaşırmıştım bugüne kadar hastaneye gitmemiştim. Daha sonra hemen anjiyo yaptılar. Doktor genç olduğum için riske atamamak için yapmam gerekiyor dedi. (kalp damarları tıkanık mı diyerek kamera ile bakıyorlar kısa bir işlem ancak ameliyathaneye giriyorsunuz stresi vs anlatamam) daha sonra damarların açık olduğunu kalp krizi geçirmediğimi öğrendim. Sorunu sorduğumda göğsümdeki kaslar çürümüş gibi bir şey söyledi hareketsizlikten ve aynı pozisyonda durmaktan dolayı. Kısacası kendine dikkat et bi doktora görün en azından tahlil ver devlet hastanesinde daha sonra yediğin şeylere dikkat et 40 dk da bir kalk yürü uzaklara bak şınav vs çekebiliyorsan çek yürüyüş yap sağlığını ihmal etme. Sağlıcakla kal korkacak bişey yok ancak benim gibi o noktaya gelecek kadar kendi bünyeni harap etme. Daha sonra 6 ay kendime zor geldim vücut olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kalp acımaz hissetmezsin acıyan göğüs kaslarındır büyük ihtimal sen yine de doktora görün burada ne desek boş ihmale gelmez hiç bişey

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,092
İsim
Mert Can Ergün
benim de nadir kalbim sıkışıyor ama pc den değil galiba kafein içtiğim için olabilir mi ? Kalbim yüksek atıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,117
Üyeler
165,463
Son üye
onedla