Kali Linux 2020.2 İnterneti Wired olarak görüyor

KlorM

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar ben Wmware worstation player 15 versionuna iso dosyası ile kali linux 2020.2 64 bit amd64 versionuyla yükledim ve bağlantı ayarları ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.Ben sanal makineyi felan kurdum çok güzel çalışıyor kasmıyo vb vb ancak laptop internete wifi ile bağlı olsada kali linux işletim sistemine geçtiğimde wired connection 1 yani kablolu olarak bağlandığımı zannediyor ve ben bunu wifi olarak nasıl değiştirebillirim yardım edebilir misiniz ? (istediğiniz detay fotoğraf olursa atabilirim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım edebilcek biri yok mu ?

Arkadaşlar ben Wmware worstation player 15 versionuna iso dosyası ile kali linux 2020.2 64 bit amd64 versionuyla yükledim ve bağlantı ayarları ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.Ben sanal makineyi felan kurdum çok güzel çalışıyor kasmıyo vb vb ancak laptop internete wifi ile bağlı olsada kali linux işletim sistemine geçtiğimde wired connection 1 yani kablolu olarak bağlandığımı zannediyor ve ben bunu wifi olarak nasıl değiştirebillirim yardım edebilir misiniz ? (istediğiniz detay fotoğraf olursa atabilirim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım edebilcek biri yok mu ?
Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama;
Kablosuz bir bağlantı gibi görünsün istiyorsan laptopun içinde gelen dahili Wi-Fi kartı işini görmez. Harici bir adaptör bağlamalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,207
Üyeler
186,719
Son üye
furkansolmazzz
Geri