- Bütçe
- 550
Yeni klavye alıcam ama kararsız kaldım.
Başka önerilerede açığım birde rgb olması önemli
Bütçem 550tl
Bütçem 550tl
C şıkkı: 2. el orta halli mekanik klavyeYeni klavye alıcam ama kararsız kaldım.
Bütçem 550tl
Dediğiniz şekilde önerebileceğiniz bir klavye modeli var mıC şıkkı: 2. el orta halli mekanik klavye
Dediğiniz şekilde önerebileceğiniz bir klavye modeli var mı
kaliteli membrane tek atar ama o paraya kaliteli mekaniklerde varYeni klavye alıcam ama kararsız kaldım.
Bütçem 550tl
yok lakin, sarı sitede uygun filtreler ile güzel parçalar bulabilirsinizDediğiniz şekilde önerebileceğiniz bir klavye modeli var mı
bazen acil para ihtiyacı olupta çok uyguna güzel parçalar koyan insanlar olabiliyor bi bakın derim, zaten klavye bozuksa anlarsınyok lakin, sarı sitede uygun filtreler ile güzel parçalar bulabilirsiniz
Yol kullanırım sıkıntı olmaz ancak bütçe maks 600e çıkarEğer tkl kullanırsan ve butceni biraz arttirabilirsen apex 3 tkl var güzel model
Rgb olması ışıklı mışıklı olması benim için önemli![]()
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaliteli membrane tek atar ama o paraya kaliteli mekaniklerde var
pff bu bütçede genelde outemu oluyor sana ttc&rk özel switchli klavye atıyorum beğenmiyosun. şunu al o zamanYol kullanırım sıkıntı olmaz ancak bütçe maks 600e çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rgb olması ışıklı mışıklı olması benim için önemli
500 vereceğime gamepowera 350 daha koyar blackwidow 3 alırımYeni klavye alıcam ama kararsız kaldım.
Bütçem 550tl
850'ye v3 bul ilk ben alcam500 vereceğime gamepowera 350 daha koyar blackwidow 3 alırım