Kaliteli Muadil Parfüm marka tavsiyesi.

Bütün yorumları okuyup hiç bir şey anlamadım ne almak gerekiyor mesela :D
kısaca şöyle özetleyim,zincir muadil firmalardan almaktansa butik muadil parfümcüler daha iyi oluyor genelde.Ama bi muadil firmasına bağlı kalmamak lazım,Her butik parfümcünün iyi yaptıgı 5-10 parfüm vardır,onları bulup ona göre alışveriş yapacaksın.Kısaca özeti bu :)

kısaca şöyle özetleyim,zincir muadil firmalardan almaktansa butik muadil parfümcüler daha iyi oluyor genelde.Ama bi muadil firmasına bağlı kalmamak lazım,Her butik parfümcünün iyi yaptıgı 5-10 parfüm vardır,onları bulup ona göre alışveriş yapacaksın.Kısaca özeti bu :)
Bende mevsimlik parfüm arıyorum ne alabilirim? Kış ayları için yaz ayları için.

Annem uzun zamandır Muscent kullanıyor. Kadın sabah sıkıyor parfümü, akşam eve geliyoruz hâlâ kokuyor ya. Cidden tam bir f/p ürünü.

Merhabalar,yıllardır parfüm dünyasına karşın bir hobim var ve bir öğrenci bütçesiyle hep parfümler denedim.Sizlere bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Muadil parfüm almak istiyenlerin çoğu bargello ve mad'ten alışveriş yapıyor ancak bu iki firmanın da parfümlerinin %95 kötü koku yakınlığı,kötü performans verdiğini düşünmekteyim.Bu markaların yerine;
MFY, Delamore, Kimyager Ahmet, Muscent, Dose, Maria. Bu markaları önerebilirim.Fiyatsal açıdan bargello ve madten 1-2 tık pahalı olabilirler belki ancak,verdiğiniz paranın hakkını verecek bir parfüm alırsınız en azından.Eğer istenbuldaysanız kimyager ahmet,MFY,Dose bu dükkanlara gidip kokuları deneyebilirsiniz.Hepsinin esnaflığı 10 numaradır.
Hocam benim de kullandığım parfüm hakkında bir sorum var belki biliyorsunuzdur. Uzun süredir Zara For Hım Red Edition kullanıyorum ve kokusu gerçekten çok hoşuma gidiyor. Bu parfümün muadili ya da orjinali nedir, hangi üründür biliyor musunuz? Bu kokuya sahip başka markalar var mıdır?

Hocam benim de kullandığım parfüm hakkında bir sorum var belki biliyorsunuzdur. Uzun süredir Zara For Hım Red Edition kullanıyorum ve kokusu gerçekten çok hoşuma gidiyor. Bu parfümün muadili ya da orjinali nedir, hangi üründür biliyor musunuz? Bu kokuya sahip başka markalar var mıdır?
hocam parfümünüz baccarat rouge muadili,farklı bir markadan öneri yapamayacağım.Çünkü referans olarak aldıgım grupta bir çok farklı muadil markadan alındığını gördüm,yani şu markadan al diyemiyorum.Eğer istanbuldaysanız kalietli butik parfümcüler var gidip deneyebilir, istediğiniz markadan alabilirsiniz :) Ayrıca MAD'in niche serisinde bu muadil oldugunu hatırlıyorum orası da kaliteli olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende mevsimlik parfüm arıyorum ne alabilirim? Kış ayları için yaz ayları için.
yazlık MFY-tygar Delamore-carbone
kışlık Kimyager Ahmet Scent elixir önerebilirim. ( kişisel görüşüm)

hocam parfümünüz baccarat rouge muadili,farklı bir markadan öneri yapamayacağım.Çünkü referans olarak aldıgım grupta bir çok farklı muadil markadan alındığını gördüm,yani şu markadan al diyemiyorum.Eğer istanbuldaysanız kalietli butik parfümcüler var gidip deneyebilir, istediğiniz markadan alabilirsiniz :) Ayrıca MAD'in niche serisinde bu muadil oldugunu hatırlıyorum orası da kaliteli olabilir.
Maalesef hocam İstanbul'da olmadığım için öyle bir şansım yok. Yaşadığım şehirde de insanların bargello'dan başka bir ürün kullandığına neredeyse hiç rastlamadım. Zara'dan devam edeceğim gibi duruyor şimdilik.

Maalesef hocam İstanbul'da olmadığım için öyle bir şansım yok. Yaşadığım şehirde de insanların bargello'dan başka bir ürün kullandığına neredeyse hiç rastlamadım. Zara'dan devam edeceğim gibi duruyor şimdilik.
Eğer zaradan kalıcılık yayılım konusunda memnunsanız değiştirmeye gerek yok zaten hocam.

Mad parfüm

@WörWind hocam siz bilgilisiniz anlarsınız bu işlerden

Kokusu aynı mı peki hocam Zara'nın red him modeli ile yoksa farklı bir ürün mü bu?
hocam zara da zaten , baccarad rouge muadili yapıyor delamore de bunun muadilini yapıyor.Delamore orjinaline koku yakınlığı konusunda bu parfümde ne kadar yakındır bilmiyorum,ancak çok alışverişim oldu delamoreden hiç biri üzmedi.Şayet koku yakınlığı arıyorsan Kimyager en iyisi diyebilirim,performans istiyorsan delamore.

Geri